Svet
27221 ogledov

Posneli trčenje: Sopotnik razkril, zakaj sta peljala v nasprotno smer

prometna nesreča v Srbiji Zajem zaslona
Sopotnik iz avtomobila, ki je na avtocesti peljal v nasprotno smer in trčil v pravilno vozeče vozilo, je spregovoril, kaj se je dogajalo v usodnih trenutkih.

Huda nesreča se je zgodila v nedeljo na avtocesti v smeri Beograda v bližini Obrenovca. Voznik modrega punta je vozil v napačno smer in trčil v vozilo, ki je pravilno pripeljalo po prehitevalnem pasu avtoceste. Voznik punta je v nesreči umrl, njegov sopotnik in voznica pravilno vozečega vozila sta se poškodovala. Dogajanje na avtocesti je posnela kamera. 

Policija je v bolnišnici zaslišala povzročiteljevega sopotnika. Kot je povedal, sta bila z voznikom na poti na svatbo v Ivanjico. Zgrešila sta uvoz na avtocesto, zato sta se poskušala čim prej umakniti. Potrdil je, da sta tistega dne oba pila alkohol, šlo naj bi za pivo. Zavrnil je navedbe, da sta vožnjo v nasprotno smer snemala s telefonom, jo objavljala na spletu ali načrtovala objavo kakršnegakoli posnetka med vožnjo.

Voznikov in sovoznikov telefon sta zgorela v avtomobilu, piše Blic. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.