Svet
3858 ogledov

Srb prodal mladoletno hčerko. To je povedal policistom, ko so ga prijeli.

nasilje zloraba otrok deklica Shutterstock
Policija je moškega, ki je prodal 13-letno hčerko, že prijela.

V Srbiji odmeva primer 44-letnega moškega, ki je 47-letnemu znancu prodal svojo 13-letno hčerko. Do dogodka je prišlo v okolici Kruševca. 

Zaposleni na tamkajšnjem Centru za socialno delo so včeraj iz hiše 47-letnega kupca odpeljali nesrečno deklico, nato pa so policisti prijeli tako njenega očeta kot njenega kupca. Oba se bosta zagovarjala zaradi obtožb trgovine z ljudmi. 

Kot poročajo srbski portali, sta oba že stara znanca policije; dekličin oče v glavnem zaradi nasilja, medtem ko se je dekličin kupec moral zagovarjati zaradi poneverb rezultatov glasovanja na volitvah. 

Glede na neimenovane izvore, ki jih ima portal Kurir, je šlo v omenjenem primeru za dogovorjeno poroko. Oče 13-letnice je otroka obljubil svojemu prijatelju, ta mu je zanjo plačal tri tisoč evrov. 

Med prijetjem, piše Kurir, se je kupec obnašal, kot da ni storil nič narobe. Trdil je, da je deklico pošteno plačal in da je povsem normalno, da se deklice mlade poročijo. Podobno se je obnašal tudi oče, ki je trdil, da lahko s svojo hčerko počne karkoli ga je volja. 

Zoper oba moška so vložili kazensko prijavo zaradi domnevne trgovine z ljudi, za kar jim preti od pet do 12 let zapora. 

Zaječar osumljena starša starši iz pekla Svet Našli izpuljene lase in kri: "Dveletnica je bila modra od glave do pet!" Jokajoča deklica posvojenka Slovenija "Doživela sem zavrnitve, ki so me izučile, da morda o tem ni pametno govoriti prav z vsakim"

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 2
  • 154bb981b46dec9676b53ddcf41cbd570c99c952 13:22 03.marec 2023.

    Vse tovrstne inbecile je potrebno kastrirati in seveda zapornikom razložiti kakšen inbecil je med njimi. Za vse ostalo karma poskrbi.

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 12:26 03.marec 2023.

    Romi? Al je to med južnjaki kar prekrita stalna praksa?