Svet
8611 ogledov

Našli izpuljene lase in kri: "Dveletnica je bila modra od glave do pet!"

Zaječar osumljena starša Facebook Očim in mati umorjene deklice.
Na dan so prišli novi detajli gnusnega zločina v Srbiji. Javnost je pretresena.

Dve leti stara deklica v srbskem Zaječarju je v torek podlegla poškodbam, ki naj bi ji jih povzročil njen očim, je poročal Kurir.rs.

Osumljeni naj bi deklico tepel in brcal po glavi. Mati otroka, zunajzakonska partnerica osumljenca, naj bi za nasilje vedela, a se ni odzvala. 

V torek je 25-letni osumljenec deklico ponovno napadel in ji zadal več udarcev po glavi in telesu ter jo usodno poškodoval.

Na dan so prišle gnusne podrobnosti zločina. "Ta pošast jo je tepla dva dni zapored. Tako jo je tepel, da je bila modra od glave do peta," je za Kurir dejal vir, ki je seznanjen s podrobnostmi preiskave.

"Preiskava bo pokazala, ali je bila deklica poškodovana z deli pohištva ali kakšnim drugim predmetom. Prav tako ugotavljajo, ali je osumljenec otroka udarjal ob zid. Preiskovalci so našli tudi izpuljene lase deklice. Našli so dokaze, da je deklica poskušala bežati od očima, našli so tudi sledove krvi," je še dodal neimenovani vir.

Zaječar policija | Avtor: Facebook Facebook

Slednji je dodal še, da naj bi osumljeni med zaslišanjem priznal policiji, da je deklico maltretiral, ker ga je motil njen jok.

Srbski policisti so 25-letnika aretirali zaradi utemeljenega suma storitve kaznivega dejanja nasilja v družini s smrtno posledico. Prav tako so odvzeli prostost njegovi 23-letni zunajzakonski partnerici zaradi suma zanemarjanja in zapustitve otroka. Osumljenima je bilo odrejeno 48-urno pridržanje.

Komentarjev 5
  • robi2107 03:21 26.februar 2023.

    Nobeno mučenje ni dovolj velika kazen za ta dva izmečka.

  • kapljač 20:18 24.februar 2023.

    "Čisto po četniško in ustaško"! Tolk da med nekaterimi Srbi in Hrvati ne bo zamere !

  • Avatar jate
    jate 15:57 23.februar 2023.

    zakaj pokrivajo te face gnjile,naj se vidi kdo sta ti dve pošasti,da se jih zaštiha in še prej da se jima na živo odreže spolovila in kurbi ročno izvleče maternico ven,daj bože da ju zaporniki polomijo tik do smrti in ...prikaži več spet ponovijo vsak dan...

Sorodne novice