Svet
65040 ogledov

Srečen konec nenavadnega izginotja na Hrvaškem

baška voda hrvaška obala Profimedia
Američan ni več med pogrešanimi.

Američan Jacob Andrew Ling, za katerim se je, ko se je nahajal na območju Makarske, izginila vsaka sled, se je javil družini. 

baška voda hrvaška obala Ne najdejo ga Svet Še eno nenavadno izginotje na hrvaški obali

 | Avtor:
18-letnega Linga so pogrešali več kot deset dni, v okolici Makarske pa ga je iskalo okoli 300 ljudi. Pogrešani Američan je v zadnjem pogovoru z družino dejal, da se nahaja v Baških Vodah ter, da mu zmanjkuje denarja. Po tem njegova telefonska številka ni bila več aktivna, denarja, ki ga je nakazala družina pa ni uporabil. 

Mlad Američan potuje sam, v osmih tednih je nameraval prepotovati več držav. Iz Pennsylvanije je pripotoval na Dunaj, bil nekaj dni v Avstriji, se nato odpravil v Švico, Francijo in Italijo. Ves čas je bil v stiku s prijatelji in družino. Iz Italije je na Hrvaško pripotoval z avtobusom. Nobenih posebnih načrtov ni imel, izbral jo je, ker mu je bilo rečeno, da je cenejša od Italije.

Hrvaška policija je potrdila, da Američan ni več pogrešan in da se je javil družini, kje se je nahajal zadnjih 10 dni pa ni jasno. 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.