Svet
15861 ogledov

Srhljive podrobnosti umora deklice: Ugrabili so jo, ožigosali, nato pa jo umorili

Umorjena francoska deklica facebook
Deklico so našli le nekaj ulic stran od njenega doma v Parizu, zvezano in s prerezanim vratom ter stlačeno v kovček. Obdukcija je pokazala, da je deklica umrla zaradi zadušitve.

Znane so nove podrobnosti brutalnega umora deklice Lole (12) v petek zvečer v Parizu, poročajo francoski mediji. Njeno truplo so namreč našli v kovčku na ulici nedaleč od stavbe, v kateri je živela s starši.

Policija je odkrila, da sta na njenem telesu nerazložljivi številki 1 in 0. Policija je sporočila, da številki nista bili napisani ali vrezljani v kožo, temveč žigosani, piše Independent. Deklico so našli le nekaj ulic stran od hiše, zvezano in s prerezanim vratom, stlačeno v kovček. Obdukcija je pokazala, da je deklica umrla zaradi zadušitve.

Mati jo je prijavila kot pogrešano, ko se po pouku ni vrnila domov, oče pa je potrdil, da je hčerko na posnetkih varnostnih kamer videl v prisotnosti dvajsetletnice. Nadzorne kamere so ujele žensko, ki je nosila kovček pred hišo, isti kovček pa so kasneje našli nekaj ulic stran s truplom deklice v njem. Njen obraz je bil prelepljen z lepilnim trakom, na grlu pa je imela več vreznin.

"Opozorilo! Najino hčerko Lolo so ugrabili. Nazadnje so jo videli v družbi neznanega dekleta na vhodu v našo stavbo. Prosimo, pomagajte nam!" je pred tem zapisala mama, ki je objavila tudi posnetek nadzorne kamere.

Policija je začela preiskavo umora in sporočila, da so v kleti stavbe odkrili sledi ugrabitve in nasilja, lepilni trak in škarje. Le Parisien piše, da so priče povedale, da je bila ženska s kovčkom videti vznemirjena. Truplo deklice je v petek okoli 23.30 našel brezdomec, ki je odprl kovček. 

V zvezi s tem primerom je bilo aretiranih šest ljudi, BFMTV piše, da je med njimi ženska, ki je prosila za pomoč s kovčkom, ter brezdomec, ki je obvestil policijo. Toda domneva se, da brezdomec nima nič z brutalnim umorom. Dve od šestih oseb sta bili izpuščeni. Le Parisien piše, da so v priporu še štirje, dva moška in dve ženski. Dodajajo, da ne vedo, kako so povezani z umorom.

Potem ko je bilo razglašeno, da je bila deklica umorjena, so žalujoči pred njeno stavbo prinesli rože in sporočila.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 2
  • jozicamurn 22:13 17.oktober 2022.

    Alžirci, to so miroljubni muslimani, radi vozijo tovornjake po Barceloni in se igrajo s TNT, ampak dandanes so problem Rusi, ki se razstreljujejo in režejo glave po EU pa s tovornjaki so povozili že 10.000 ljudi in sedaj podjetja propadajo ...prikaži več pa za hrano in energente nimamo, ti ti nesramni Rusi, njih moramo vreči ven pa več Alžircev v EU pripeljati, da bomo živeli v miru!

  • Avatar pantani
    pantani 07:29 17.oktober 2022.

    Migranti,kdo pa drug?!!!