Svet
3558 ogledov

Starši podelili strašljive izkušnje

Duhovi Profimedias
Obstajajo teorije, da otroci lahko začutijo entitete iz drugih dimenzij.

Teorije - sodeč po nekaterih izkušnjah staršev - niso povsem iz trte zvite. Televizijski kanal za otroke CBeebies je prosil starše, da na spletnih omrežjih podelijo izkušnje svojih otrok, čemur je sledila prava panika, piše Daily Mail.

Ena izmed mam je opisala, da je njen otrok pogosto govoril o svoji prejšnji družini. Opisal je hišo, v kateri je živel, dokler ni prišlo do poplave. Nato je, vztraja deček, ona postala njegova mama.

Deklica, stara dve leti, je svoji mami povedala, da deklica joče, ker je zgubila svojo mamo. Ko je dveletnico njena mama vprašala, kje je ta deklica, o kateri govori, ji je s prstom pokazala na sredino sobe, kjer ni bilo nikoga.

Drugi mami je sin govoril o človeku, ki ponoči stoji na njihovem vrtu. Dodal je, da ima rdeče oči. Spet tretji mami je hčerka povedala, da moški, ki ga je videla na televiziji, podobno izgleda kot človek, ki živi v njihovi kuhinji. Poimenovala ga je "nočnim človekom".

duh video Magazin Je to dokaz, da duhovi obstajajo?

Babica ene izmed mam, ki so se oglasile na omenjeni poziv televizijskega kanala za otroke, se je imenovala Doreen. 3-letni deček je vztrajno ponavljal njeno ime. Ko ga je mama vprašala, kdo je to, ji je rekel, da je Doreen tukaj, a da je ona pač ne more videti.

Ena izmed mam je opisala, da je njena hčerka povedala, da vidi človeka, ki visi z njihove vrvi za obešanje perila. Ko so odšli pogledat, je deklica dodala, da je zdaj že izginil in da je pokopan v zemlji.

Na poziv omenjenega televizijskega kanala se je odzvalo na tisoče staršev, ki so vsi imeli podobne srhljive zgodbe o nenavadnih zgodbah s svojimi otroki.

Urška Puš Slovenija Urška Puš je pogovore z umrlimi razvila v posel

duh, seks | Avtor: Youtube Youtube

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 2
  • Avatar Amantella
    Amantella 23:27 01.november 2019.

    Ne veste, kje najti žensko za eno noč? Pridite >>> www.Bredhot.Com

  • mph 23:25 01.november 2019.

    Ne vem zakaj bi samo uradne religije imele copyright na totalne bedarije.