Svet
2504 ogledov

Steple so se zaradi plenic

Eksplozija, plenice Shutterstock
Na pomoč so morali poklicati policijo.

Po tem, ko so se kupci v francoskih prodajalnah tepli za kozarce Nutelle, ki so jo ponujali po izjemno nizki ceni, je bilo v prodajalnah spet vroče. Tokrat je letelo perje zaradi plenic. 

V prodajalnah Intermarché so po 70 odstotkov nižji ceni ponujali "mega" pakiranje plenic Pampers. Za 86 plenic so namesto 23,95 evra kupci odšteli 7,18 evra, navaja Le Parisien. 

V nekaterih predelih Francije so se ljudje zgrnili v prodajalne, da bi dobili plenice po ugodni ceni. "Bilo je grozljivo. Ušlo je izpod nadzora," je povedal poslovodja trgovine v Metzu. "Ko se je trgovina odprla, je prišlo okoli 250 ljudi samo za to, da bi kupili plenice. Nekaj žensk se je steplo zaradi plenic. Poklicati smo morali policijo." 

V mestu Lambres se je zbralo okoli sto kupcev, ki so čakali, da se trgovina odpre. V Mansu naj bi plenic zmanjkalo v pičlih 30 sekundah. 

Dogajanje je vzbudilo pozornost oblasti, ki so že napovedale, da bodo uvedle preiskavo zaradi znižanja cen Nutelle. 

Nutella Nižanje cen Svet Preiskava zaradi Nutelle

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.