Svet
208 ogledov

Strašljivo: 14-letnica zaradi stave stokrat seksala

Štirinajstletna Zagrebčanka je zaradi stave med sošolci v enem mesecu zamenjala sto seksualnih partnerjev.

Psihologinja in ravnateljica klinike za zaščito otrok mesta Zagreb Gordana Buljan Flander je v intervjuju za spletni portal Zagrebancija povedala šokantno zgodbo o hrvaški mladini in spolnih navadah med mladimi.

"Spomnim se primera, ko je cel razred sprejemal stave glede števila spolnih odnosov. Zmagala je deklica, ki je v enem mesecu imela sto seksualnih partnerjev," je po pisanju hrvaškega portala Zagrebancija, ki so ga povzeli vsi večji hrvaški spletni mediji, dejala Buljan Flanderjeva.

To se je zgodilo v eni izmed zagrebških osnovnih šol, v kateri so učenci osmega razreda organizirali takšno tekmovanje. "To učenko smo poslali na pregled, da bi ugotovili, zakaj se je odločila, da sprejme takšno stavo," je dejala psihologinja.

S 14-letnico se je večkrat sestala in ji želela sporočiti, da se ji ni treba dokazovati na takšen način in da se samospoštovanje ne meri s številom seksualnih partnerjev.

"Vsak današnji časopis je poln nasilnih in seksualnih prizorov. Otrokom je treba sporočiti drugačne vrednote," je dodala Buljan Flanderjeva in dodala, da je treba otrokom povedati, da za ceno popularnosti ni treba seksati in postati nasilen.

Komentarjev 3
  • Zlatko Nemec 11:15 29.november 2011.

    to je druga generacija in tisti problemčki bodo take bedarije delali. odobravamo ali ne, morali bomo sprejeti, da v mladi generaciji se bodo take nepravilnosti dogajale.trudi v mojem kraju se je nekaj takega zgodilo in po dogodku se ni dekle ...prikaži več čutilo krivo. hodila je po šoli kot nekaka frajerka. z drugo vzgojo, kot pred desetletji so se tut mladi odzvali drugače, ko so v puberteti. če smo se stari odločili vzgajati mlade drugače, moramo vse drugač-e od njih tudi pričakovati. kar sejemo, to žanjemo...ja v moji generaciji pač nekaj takega bilo ni

  • Žurnalček 10:38 29.november 2011.

    Men tu ni jasno, kdaj je hodila v šolo in kdo jih je štel. Mislim, da je številka čista laž razen , če se ni naga nastavla na fuzbal tekmi.

  • BenX 17:44 28.november 2011.

    LOL, pod tem člankom piše: Potešil sestradanega tiča, Aretirani parček seksal na poti v zapor, Obdelala me je seksi natakarica, Seksi prepotene boksarke... Žurnal, kako sporočilo pa vi dajete najstnikom? xD (mene boli k*** za te "probleme", samo, izpadete pa smešno)