Svet
13 ogledov

"Strmoglavili bomo!"

letalo Žurnal24 main
Potnike American Airlines so prestrašili kriki stevardese "Strmoglavili bomo!" in o 11. septembru, preden jo je obvladalo kabinsko osebje ob pomoči petih potnikov. Neimenovana stevardesa je potem dejala, da trpi za bipolarno motnjo in ni vzela zdravil.

Let je bil preložen, potem ko je stevardesa začela kričati o napadih 11. septembra in da bo letalo strmoglavilo, poroča Daily Mail. Pet potnikov prvega razreda jo je kabinskemu osebju pomagalo obvladati, potem ko je začela nepovezano kričati, kot na primer, da ni odgovorna za strmoglavljenje tega letala, o korupciji v podjetju, vprašanjih sndikata in da ne morejo vzleteti, ker na letalu ni dovolj ledu, so povedali očividci. Slišali so še, da stevardesa trpi za bipolarno motnjo in da ni vzela zdravil. V izjavi so na American Airlines pojasnili, da so celotno posadko tega leta zamenjali z zamudo poleteli v Chicago. Preostanek potovanja je potekal gladko zahvaljujoč alkoholu, pa je povedala ena od potnic.

Komentarjev 1
  • nergač 22:16 10.marec 2012.

    "Preostanek potovanja je potekal gladko zahvaljujoč alkoholu, pa je povedala ena od potnic."Zahvaljujoč alkoholu? Torej je alkohol le sredstvo, ki pomaga?