Svet
10977 ogledov

Ena najhujših nesreč vseh časov. Mrtvih 247 ljudi.

Nesreča letala v Alžiriji Reševalni pas/Twitter
Po prvih podatkih naj bi bilo na krovu več kot 200 ljudi.

V Alžiriji je prišlo do strmoglavljenja vojaškega letala, poroča BBC. Podrobnosti nesreče še niso znane, za zdaj alžirska nacionalna agencija poroča le, da je "ogromno mrtvih".

Na letalu naj bi bilo več kot 200 vojakov in vojaškega osebja, obstaja utemeljena bojazen, da so vsi umrli. BBC poroča, da je v letalski nesreči umrlo najmanj 247 ljudi.

Letalska nesreča v Rusiji Posnetki Svet "To je to. Naj*** smo." Anupama Kohli Junakinja Svet O tej pilotki danes govori ves letalski svet

V teku je še reševanje, več sledi.

Alžirske televizije prenašajo posnetke gorečega letala, na prizorišču pa je najmanj 14 reševalnih vozil, ki ranjene prevažajo v bolnišnice, povzema britanski BBC. Letalo je strmoglavilo davi na vojaškem letališču Boufarik, ki leži približno 30 kilometrov južno od prestolnice Alžir.

Pred štirimi leti je v Alžiriji strmoglavilo vojaško letalo z vojaškim osebjem in družinskimi člani, pri čemer je umrlo 77 ljudi.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 4
  • Žurnalček 11:20 12.april 2018.

    Avion i kriv ampak verjetno vremenski pogoji ! Če so ranjeni , potem ni strmoglavilo ampak vseeno pristalo , malo bolj na trdo !

  • sprehajalec 12:46 11.april 2018.

    Iljušin....

  • Avatar čavez
    čavez 11:36 11.april 2018.

    Alah ima vas rad.