Svet
33 ogledov

Take so bile dekličine nogice po pol ure nošenja

sandali Esme Profimedias
Po pol ure nošenja sandalov je imela dveletna deklica okrvavljena stopala.

Lisa Connor je svoji dveletni hčerki Esme obula t. i. žele sandale. Deklica je po pol ure nošenja začela jokati zaradi bolečin. Ko ji je sezula obuvalo, je zagledala dekličine okrvavljene noge in globoke zareze. 

Britanka je prek svojih profilov na družbenih omrežjih znance posvarila, naj ne kupujejo sandalov, za katere je odštela 8 funtov in pozvala Next, naj izdelek odpokliče. "Esme je bila v agoniji. Nisem mogla verjeti, ker jih je nosila le pol ure. Ni bilo, da bi v njih tekla naokrog več ur. Hodila je naokrog po hiši in nato prišla vsa objokana," je mama povedala za Mirror.

Ko ji je sandale sezula, je bila zgrožena. "Okrog gležnja je bila krvava, na podplatu je bila krvava. Razumem, da te novi čevlji ožulijo, ampak ne tako." Esme je sandale dobila za darilo in jih že ko so ji jih prvič nataknili na noge, ni želela nositi. V ponedeljek so ji jih obuli in sprva njeno stokanje pripisali utrujenosti, a se je kasneje izkazalo, da ni bila za vse kriva utrujenost. "Ogromno krvi je bilo in sploh se ni mogla pomiriti. Njen oče jo je eno uro miril," je povedala mama. 

O težavi je seveda obvestila prodajalca, ki se je strinjal, da bo čevlje pregledal. Sama sicer meni, da bi jih bilo treba takoj umakniti iz prodaje. "Zelo nam je žal, da je prišlo do tega dogodka. Zadevo jemljemo zelo resno," so sporočili iz podjetja. "Prosili smo, da omenjene čevlje vrnejo, da lahko opravimo popolno analizo, saj je to prva tovrstna pritožba, ki smo jo dobili." 

 

Na nagradno igro se prijavite TUKAJ.

Komentarjev 9
  • janez 13:44 09.junij 2016.

    Dodobra ima umazane črne podplate poleg treh kapljic krvi ki se je razmazala.

  • Zmago 10:39 09.junij 2016.

    Ja in to znamke Borovo, ne pa nek kemijsko dvomljiv kitajski klumprt !!

  • kapibara 09:07 09.junij 2016.

    Dobro si oglej posnetke in najdi Neobrušene robove..O takih kitajskih kemičnih problemih, se že dolgo govori+ piše v EU..