Svet
2759 ogledov

Tako je ob prazniku dela čestital Zdravko Počivalšek

Zdravko Počivalšek Tamino Petelinšek/STA
Minister meni, da se lahko razvijamo le, če se vodstva podjetij zavedajo vrednosti ljudi.

Prek družbenih omrežij se vrstijo čestitke ob prazniku dela; poleg predsednika vlade Janeza Janše, ki poudarja, da je cilj vlade ustvariti pogoje, ki bodo zagotavljali vsem za delo sposobnim dostojno delo za dostojno plačilo, se oglašajo tudi nekateri drugi politiki in politične institucije.

Predsednik SMC in minister za gospodarstvo Zdravko Počivalšek je na Twitterju ob čestitki za praznik dela zapisal, da je Slovenija močna le, ko je gospodarsko močna, naše gospodarstvo pa se lahko razvija le, če se vodstva podjetij zavedajo vrednosti ljudi, ki delajo za dobrobit njihovih organizacij, jih pošteno plačajo in najbolj produktivne nagradijo.

Ministrstvo za javno upravo je tvitnilo, da nobena takšna ali drugačna kriza in tudi ne najnovejša pandemija ne bo oklestila pridobljenih delavskih pravic in solidarnosti.

Predsednik NSi in obrambni minister Matej Tonin je na Facebooku zapisal, da je za krščanske demokrate delo vrednota, ki daje človeku dostojanstvo in ponos. Kot družba lahko tudi v času sprememb vidimo priložnosti in ambiciozno postanemo nosilci razvoja, krepimo znanje in vseživljenjsko učenje, je dodal.

[Čestitke ob 1. maju, prazniku dela.] Za krščanske demokrate je delo vrednota, ki daje človeku dostojanstvo in ponos....

Posted by Matej Tonin on Friday, April 30, 2021

Predsednik LMŠ Marjan Šarec pa je zapisal, da nas praznik dela spomni, da še ni vse izborjeno in da vsi nimajo razlogov za veselje - zlasti tisti, ki so bili odpuščeni, ker si je nekdo nagrabil zase, njih pa poslal v stečaj, pa tudi mnogi obrtniki in podjetniki so trenutno v težavah.

Prejšnji teden sem napisal, da bomo v primeru naše zmage na volitvah razveljavili vse sporne odločitve sedanje vlade, da...

Posted by Marjan Šarec on Friday, April 30, 2021
Janez Janša Ob 1. maju Slovenija Janša delavcem: Za dostojno delo, dostojno plačilo 1. maj PRAZNIK DELA Slovenija Delavcem nobena pravica ni bila nikoli podarjena sama od sebe

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 4
  • rd2dmk2 00:48 02.maj 2021.

    ministri o blebetajo o tem kako pomembno je delo, sami pa zase prakticirajo samo plačilo za njihovo NIČdela.

  • titty 23:26 01.maj 2021.

    Procentualšek gotof si! Poskrbel si za svoj in poudarjam, izključno svoj žep, za druge ti ni niti mrvico mar. Moški brez hrbtenice z globokimi žepi - to si!

  • Avatar Leon
    Leon 18:57 01.maj 2021.

    To je norčevanje iz ljudi ,ki s svojim delom ne zaslužijo za preživetje in se hranijo na RK in Karitasu ! Ali so res padli iz Marsa ?