Svet
9895 ogledov

Tast poškodovane 21-letnice: Voznik je sinu začel groziti

Hrvaška policija Pixsell
V ozadju nesreče, v kateri je 21-letna ženska ostala brez nog, naj bi bil spor med dvema družinama.

Pijani voznik se je z veliko hitrostjo zaletel v 21-letno nosečnico. Ta je utrpela tako hude poškodbe nog, da so ji morali obe amputirati. Zdravniki pravijo, da je njeno stanje kritično. 

Mož nesrečne 21-letnice je za hrvaške medije povedal, da se je vse skupaj zgodilo zelo hitro. V času nesreče je bil skupaj z ženo in sinom. Videl je avto, kako drvi proti njim, uspelo mu je odriniti voziček, v katerem je bil otrok, a ženi ni mogel pomagati. 

Hrvaška policija Tragično Svet Nove podrobnosti nesreče, v kateri je nosečnica ostala brez nog

Sosedje so pretreseni, saj česa takega še niso doživeli. "Po udarcu je vozilo odbilo na travnik. Ena noga nesrečne ženske je ležala na tleh, druga se je še držala telesa," je povedal očividec Miro Kalanjoš in dodal, da je voznik vzvratno še enkrat trčil v žensko. "Še vedno ne morem verjeti, da se je to zgodilo," je dodal. 

Nekateri sosedje menijo, da ni šlo za nesrečo. Prepričani so, da je v ozadju spor med družinama, česar policija za zdaj ni potrdila. Voznik naj bi namreč bil sosed tasta nesrečne ženske. 

"Po nesreči je sin odšel do njega, da bi ga vprašal, zakaj je pobegnil in ni poškodovani nudil pomoči. On pa mu je začel groziti s palico. Njegovi sorodniki so mu grozili z orožjem. Bali so se, da smo se prišli maščevat," je povedal tast poškodovane 21-letne ženske. "Policija mora raziskati, ali je voznik res dvakrat zadel snaho. Nisem bil tam, a pravijo, da je zapeljal vzvratno in se še enkrat zaletel vanjo," je tast povedal za Večernji list. 

Hrvaška policija Grozljivka Svet Pijan z veliko hitrostjo v nosečnico, ki je ostala brez obeh nog
Komentarjev 1
  • jj1 07:24 19.junij 2019.

    Ciganska posla....