Svet
46932 ogledov

To je avto brutalno umorjene družine. Curljajo nove podrobnosti.

Avto umorjene družine Facebook
Primer pretresa vso državo, policija je podala nove podrobnosti.

Policija v Srbiji tudi danes še naprej preiskuje teren na območju Aleksinca, iščejo dokaze, ki bi jim pomagali odgovoriti na vprašanje, kdo je umoril tričlansko družino Đokić. Trupla so, kot smo poročali, včeraj po večdnevnem iskanju našli pri vasi Moravac. 

Trupla Gorana, njegove žene Gordane in hčerke Lidije, za katerimi se je prejšnjo nedeljo izgubila vsaka sled, so našli zoglenela v jami, prekriti z deskami, je danes potrdila policija. 

Deset kilometrov stran je policija našla avtomobil, ki je bil ravno tako zažgan, skrit globoko v gozdu pri vasi Tešica. Srbski mediji poročajo, da so bila trupla povsem neprepoznavna. Gorana so identificirali s pomočjo prsnega odtisa, njegovo soprogo po zapestnici, ki jo je nosila. 

Izginula družina Đokić | Avtor: Facebook Facebook

Glede na način, s katerim je bil storjen zločin in glede na dejstvo, da so trupla našli deset kilometrov stran od avtomobila, policija domneva, da je bilo na delu več storilcev, zelo verjetno organizirane skupine. Ravno tako menijo, da je storilec oziroma da so storilci iz območja Aleksinca; vir blizu policije je za Telegraf povedal, da je bil zagotovo na delu nekdo, ki dobro pozna lokalni teren. 

Policija meni še, da je bil zločin storjen iz koristoljubja. Družina je imela menjalnico v centru Aleksinca, vedelo se je, da je družina premožna. Ravno tako preiskovalci iščejo rezervno pnevmatiko, v kateri naj bi imel Goran več denarja. "Govori se, da je imel tudi več sto tisoč evrov gotovine. Najbolj miren je bil, če je imel denar blizu sebe, vedno je želel imeti svoj avto na očeh," je povedal vir za Telegraf. 

Preiskava je še vedno v teku. 

sveča plamen Grozljivo Svet Našli družino, ki so jo iskali več dni. Trupla zažgana.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.