Svet
29678 ogledov

To je povedal oče 23-letnika, ki je v Zagrebu zapeljal med ljudi

Zagreb, mercedes v pešce Pixsell
Oče 23-letnega voznika, ki je zapeljal med ljudi, je zgrožen.

Oče 23-letnega voznika Jana Ehrlicha, ki je sinoči trčil v avto in ljudi na parkirišču nakupovalnega centra Supernova v Zagrebu, je za portal Index komentiral dogodek, v katerem je bilo poškodovanih pet ljudi.

Voznikov oče je Janko Ehrlich-Zdvořák, predsednik Društva poškodovancev hrbtenice Zagreb in član Bratovščine hrvaškega zmaja. Ehrlich-Zdvořák je invalid. Leta 1982 je na glavo skočil v Jarun, udaril ob dno in si poškodoval hrbtenjačo. Od takrat je na invalidskem vozičku.

"Moj sin je dobil kazen zaradi prehitre vožnje, a kaj takega se še ni zgodilo," je komentiral voznikov oče. Povedal je, da je njegov sin trenutno na policiji. Na vprašanje, od kod mu drag in zmogljiv mercedes, saj je študent, Ehrlich-Zdvořák pravi, da je del plačal on, del pa njegov sin. "Kupuje in prodaja avtomobile, tako varčuje. Študira, a to počne ob strani." 

Zagreb, mercedes v pešce | Avtor: Pixsell Pixsell


Zagrebška policija je začela preiskavo 23-letnika, ki je včeraj z mercedesom na parkirišču nakupovalnega centra Supernova trčil v tri pešce in avto, v katerem sta bili poškodovani še dve osebi. Kot je zjutraj sporočila policija, so bile tri osebe huje, dve pa lažje poškodovani. 

Na spletnih omrežjih se medtem širijo posnetki, ki so nastali ob in po dogodku. Eden od njih prikazuje voznika, ki je takoj po trku sedel v razbitem mercedesu. Vidni sta dve poškodovani osebi v drugem avtu in moški, ki leži na tleh. Nastala je panika, okoli avtomobila se je zbrala večja skupina ljudi.

Na drugem videoposnetku je mogoče videti voznika, kako izstopi iz avtomobila, se približa eni od žrtev na tleh in se drži za glavo. Hodi gor in dol, spet se drži za glavo, medtem ko ljudje okoli njega poskušajo pomagati žrtvam.

Zagreb, mercedes v pešce Sinoči Slovenija Grozljivo: V Zagrebu z mercedesom med pešce Prometna Policija Slovenija Slovenija Pozor, policisti v maraton nadzora. Nocoj!

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 6
  • Avatar Garancija
    Garancija 07:22 19.junij 2023.

    Prepotentni mulčki,kazen tako,da bo moral prodat avto,pa še kaj da poplača škodo

  • munja 14:11 18.junij 2023.

    Zanimiva razlaga glede nakupa oz. plačila avtomobila, vprašanje če je resnična. Še bolj zanimivo pa bo, ko bo treba plačat odškodnine poškodovanim.

  • francek 12:44 18.junij 2023.

    A tudi mladi povzročajo nesreče jaz sem pa mislil, da so samo starejši problematični vozniki.