Svet
31061 ogledov

To je razlog, da sta umrli štirinajstletnici

Nesreča na Hrvaškem Pixell
Kakšne so uradne in neuradne razlage vzroka hude nesreče?

Poročali smo že, da sta v prometni nesreči na počivališču ob avtocesti Zagreb-Beograd umrli sedmoškolki, medtem ko sta dve mlajši ženski, stari 25 in 26 let, huje poškodovani.

Nesreča se je zgodila,  ko je tovornjak z zagrebško registracijo trčil v skupino ljudi na parkirišču.

Odpoved zavor ali preutrujenost

Voznik po poročanju hrvaških medijev ni bil pod vplivom alkohola, vozil pa naj bi prehitro. Po neuradnih informacijah naj bi tovornemu vozilu odpovedale zavore, a uradno preiskava tega še ni potrdila.

Nesreča Hr | Avtor: Facebook Facebook

Učenci OŠ Dalj Tragično Svet Ravnatelj: Pospremil sem ju na letovanje, a se ne bosta vrnili

Vodja oddelka za varnost prometa na sisaško-moslavški policijski upravi Ivica Solomun je včeraj dejal, da morda razlog za nesrečo tiči v utrujenosti voznika.

Štirideset let je bil profesionalni voznik

Brat voznika tovornjaka, ki je bil udeležen v nesreči, je za spletni portal 24sata povedal, da si težko predstavlja, da je bil njegov brat udeležen v nesreči. 

"Profesionalni voznik je že 49 let in moral bi oditi v pokoj," je povedal za spletni portal. "Edino, kar je možno je človeški ali tehnični razlog."

Učenci OŠ Dalj | Avtor: Pixell Pixell

Nesreča Hr Tragična nesreča Svet Na morje ti dve učenki ne bosta prispeli

Umrli deklici sta bili učenki sedmega razreda Osnovne šole Dalj na vzhodu Hrvaške, ki sta bili na šolskem izletu v okolico Zadra. Ko sta iz avtobusa stopili na parkirišče, se je vanju zaletel tovornjak. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 3
  • Žurnalček 20:17 05.avgust 2019.

    Napisali ste v naslovi ve se razlog , ki ga pa v nadaljevanju niste povedali ! Vi še naslov s člankom treh stavkov ne znate med seboj tematski povezat ! Pejte mal u K !

  • Sienna_Lowrie 15:37 10.junij 2019.

    Google je plačal za vsak teden dela na spletu od doma 5000 do 8000 evrov. Prvi teden zaslužim 7286 evrov od Googla in sem redni študent in delam 2 uri na dan v prostem času. vsaka oseba se lahko pridruži ...prikaži več temu delu in začne zaslužiti s tem, da sledii tej strani. ...... ➤➤➤➤➤➤➤ www.WebJob98.Com

  • Brane Kacjan 12:59 09.junij 2019.

    Šofer tovornjaka je zaspal. Moral bi počivati že na prejšnjem počivališču. KB