Svet
1635 ogledov

To mu je Trump povedal o ruskih prostitutkah

Donald Trump
Znanih nekaj odlomkov knjige nekdanjega šefa FBI o Donaldu Trumpu, ki bo izšla prihodnji teden.

Nekdanji prvi mož FBI James Comey ameriškega predsednika Donalda Trumpa opisuje kot rojenega lažnivca in velikega nemoralneža, človeka, ki enostavno ni pristaš resnice. Njegova knjiga Višja zvestoba bo izšla prihodnji teden, ameriški mediji so že objavili nekaj odlomkov.

Med ostalim Comey piše, da ga je Trump večkrat prosil za uradno preiskavo FBI o razvpitem dosjeju britanskega obveščevalca Christopherja Steela, ki naj dokaže, da je opis orgije z ruskimi prostitutkami v moskovskem hotelu lažen.

Dosje navaja, da je Trump prostitutkam naročil, naj urinirajo v posteljo, v kateri je pred leti spal Barack Obama. Trump naj bi Comeyju naročal preiskavo za zavrnitev navedb v dosjeju ker te vznemirjajo in povzročajo bolečino njegovi soprogi Melanii. Comeyjeva knjiga prvič objavlja, da je Trump sploh razpravljal o teh obtožbah.

Donald Trump Porno zvezdnica Svet Opisala srečanje s Trumpom: Med rjuhe skočila v času, ko je Melania rodila

Kot navaja Comey, je Trump vztrajno zavračal obtožbe in ga pri tem spraševal, ali izgleda kot moški, ki bi mu bile potrebne prostitutke.

Kot je znano, je Trump Comeyja odpustil maja lani, ker ni hotel ustaviti preiskave ruskega vpletanja v ameriške volitve.

Comey se v knjigi tudi norčuje iz Trumpa, pri katerem je opazil bele podočnjake od očal iz salona za sončenje in predolgo kravato. Pozornost je namenil tudi rokam, ki so menda manjše od njegovih, vendar ne premajhne.

Velikost rok oziroma dlani je bila predvolilna ost zbadanja med Trumpom in republikanskimi nasprotniki, pri čemer naj bi majhna dlan pomenila tudi majhen spolni organ.

Donald Trump, Melania Trump Saj ni res, pa je Svet Donald Kimu: "Moj je večji od tvojega. In dela!"

Obžaluje preiskavo proti Clintonovi

V knjigi Comey med drugim obžaluje svoj pristop k preiskavi demokratske predsedniške kandidatke Hillary Clinton, ki ga uvršča med razloge za svoj poraz proti Trumpu.

Comey je na novinarski konferenci julija 2016 povedal, da ni razlogov za obtožnico zaradi uporabe zasebnega strežnika elektronske pošte, vendar je dodal komentar, da je Clintonova neprevidno ravnala z zaupnimi podatki.

Nato je malce pred volitvami spet uvedel preiskavo, ki pa ni ugotovila nič novega. Clintonova je prepričana, da je to pri Američanih vzbudilo sum, da je nekaj vseeno skrivala ali storila narobe in je izgubila glasove podpore ameriških volivcev.

melania trump Škandal Svet Playboyeva zajčica Melanii Trump: Žal mi je. Ne bi hotela, da se to zgodi meni

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.