Svet
2597 ogledov

To se je zgodilo s fantom, ki je zabodel mamo

Nož
V torek popoldne je z nožem zabodel mamo.

Na Hrvaškem odmeva primer 14-letnega fanta, ki je v mestu Trilj z nožem v vrat in po glavi večkrat zabodel svojo 47-letno mamo in ji pri tem povzročil hude telesne poškodbe.

Potem ko ga je policija prijela in ga zaslišala, ga je včeraj izpustila na prostost. Svoji mami se ne sme približati, zoper njega pa še naprej teče postopek v skladu z zakonodajo za mladoletne prestopnike.

Meščani ga po dogodku opisujejo kot mirnega in vase zaprtega. Njegova starša sta ločena, fant živi z očetom in njegovo novo partnerko. Do prepira z mamo je prišlo ko ga je ta z avtomobilom pripeljala pred domovanje njegovega očeta; domnevno sta se sprla zaradi njegovih šolskih ocen.

Kot pišejo nekateri hrvaški mediji, je fant po dogodku - mama je nezavestna ležala na tleh - posnel nekaj fotografij ob njej, nekatere naj bi poslal tudi svojim prijateljem. Fotografije je v njegovem mobilnem telefonu našla policija.

Njegovo mamo je na tleh našla soseda, ki je poklicala reševalce. 47-letnica je dobila resne poškodbe glave in vratu ter izgubila precej krvi. Njeno stanje je sicer izven življenjske nevarnosti.

dojenček Tragično Svet V vrtcu zabodla tri dojenčke Vrtec Svet Ženska z nožem napadla 14 otrok

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.