Svet
5246 ogledov

V vrtcu zabodla tri dojenčke

dojenček Profimedias
Uslužbenka vrtca poleg dojenčkov napadla še dve odrasli osebi.

Uslužbenka vrtca v New Yorku, ki naj bi obratoval brez ustreznih dovoljenj, je danes z nožem zabodla tri dojenčke in dve odrasli osebi, je sporočila tamkajšnja policija. Dojenčki so bili stari od treh dni do enega meseca. Motiv za zločin za zdaj ni znan.

Policija je 52-letno varuško v vrtcu v newyorškem predelu Queens aretirala. Tragični dogodek se je zgodil nekaj pred 4. uro zjutraj po krajevnem času, poroča francoska tiskovna agencija AFP.

Vsi poškodovani, a stabilni

Policisti so na prizorišču našli dva noža. Ranjene dojenčke in odrasli osebi so v kritičnem, a stabilnem stanju prepeljali v bolnišnico. Gre za uslužbenko vrtca, ki jo je osumljenka večkrat zabodla v trup, ter očeta enega od dojenčkov, ki je bil zaboden v nogo.

Po navedbah policije je bilo v vrtcu v času napada devet dojenčkov in nekaj staršev. Osumljenko so našli v kleti vrtca z ureznino na zapestju, ki si jo je zadala sama.

Tiskovni predstavnik policije je sprva za AFP povedal, da naj bi vrtec, ki so ga obiskovali pripadniki azijske skupnosti, obratoval nezakonito, nato pa so sporočili, da status vrtca ni jasen. Deloval naj bi več let, saj je policija leta 2011 prejela prijavo sosedov zaradi hrupa.

Boise Idaho napad Maščevanje Svet Na zabavi triletnika zabodel šest otrok Nemška policija Grozljivo Svet Brutalno ubil šestletnega sina

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 2
  • Harrison 08:06 22.september 2018.

    … in to ob 4h zjutraj. Stari žurajo, otroci prepuščeni sami sebi. Žalost

  • Kolr 22:50 21.september 2018.

    Ne razumem. Kako 3 dni stari dojencki pa ze v vrtcu ?