Svet
11199 ogledov

Brutalno ubil šestletnega sina

Nemška policija EPA
Mamo sina je pustil pri življenju, češ da bo tako bolj trpela.

V nemškem Rotweilu se je začelo sojenje Draženu Dakiću, ki je ubil šestletnega sina, 34-letnega partnerja svoje nekdanje soproge in njeno sorodnico, staro 29 let. Potem se je pognal v beg, čez pet dni so ga policisti z obširno iskalno akcijo ujeli. Do zločina je prišlo septembra lani.

Kot poročajo lokalni mediji so bile vse oči v Rottweilu včeraj uperjene v temnolasega moškega s petdnevno brado; vsi so želeli videti, kako izgleda obraz človeka, ki se je tako brutalno znesel nad nedolžnim otrokom. Njegov obraz so lahko videli le tisti v sodni dvorani, saj si je ob prihodu na sodišče preko glave potegnil oblačila.

Mylee Billingham Tragično Slovenija Z nožem ubil osemletno hčerko

Prvi dan sojenja so tožilci predstavljali dokaze zoper njega; med drugim so izpostavili, da se je odločil maščevati svoji nekdanji ženi, ki je od njega pobegnila zaradi ponavljajočih se zlorab. Sina je ustrelil z neposredne bližine, njo pa pustil pri življenju. "Želel je, da trpi vse svoje življenje," je pri tem izpostavil tožilec.

Med ostalimi je na sodišču pričala tudi policistka, ki je med prvimi prispela na mesto zločina. Med svojim pričanjem je večkrat zajokala, medtem ko obtoženi, kot pišejo lokalni mediji, ni pokazal nobenih emocij. Na vprašanja sodnika glede svojih osebnih podatkov je odgovarjal, na ostala vprašanja pa ne.

Sojenje se nadaljuje.

Varuška Yoselyn Ortega Grozljivo Svet Varuška v luksuznem stanovanju ubila dva otroka

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 6
  • jozicamurn 11:02 17.marec 2018.

    Sicer pa ja, lahko bi naredil to kdorkoli in se ne gremo tega :) "Dražen" je bolj hrvaško ime in tudi Dakić je bolj hrvaški priimek, geni iz Jasenovca ostajajo pri teh fašistih. No sedaj pa minuse talat kroasani.

  • mph 09:41 17.marec 2018.

    kdaj bo končno jasno temu zmešanemu pravosodnemu sistemu, da ne morejo enake kazni veljati za nekoga, ki naredi mini prometni prekršek in take pošasti??