Svet
3989 ogledov

Varuška v luksuznem stanovanju ubila dva otroka

Varuška Yoselyn Ortega Youtube
6-letni deklici in 2-letnemu dečku ni bilo več pomoči, varuška ju je ubila s kuhinjskim nožem.

Na sodišču v New Yorku se je včeraj začelo sojenje varuški Yoselyn Ortega, ki je leta 2012 v luksuznem stanovanju blizu Central Parka, pokončala otroka, ki naj bi ju varovala. Oče Kevin Krim je bil v času dogodka na poslovnem potovanju, mama pa je s svojim tretjim otrokom odšla v plesno šolo, kamor naj bi varuška odpeljala 6-letnico.

Ker deklice v šoli ni bilo, se je mama odpravila domov, kjer je naletela na grozljiv prizor. V kopalni kadi sta bila v mlaki krvi mrtva njena otroka, varuška pa si je z nožem skušala vzeti svoje življenje. Poškodbe, ki si jih je zadala, niso bile smrtonosne.

Na sodišču je mama otrok povedala, da je s prihodom tretjega otroka potrebovala pomoč; zdelo se je, da je v stanovanje spustila idealno varuško, ki ni nikoli zamujala, ki je dosledno izvrševala zadana ji dela, ki se ni nikoli pritoževala.

Marina Krim, mama ubitih otrok | Avtor: Profimedia Profimedia

nasilna varuška Svet Varuška se je grobo znesla nad 9-mesečno deklico

Družina se je tako zbližala s svojo varuško, da so v začetku leta 2012 celo odpotovali v Dominikansko republiko, kjer je živela njena družina. Nekaj dni so preživeli skupaj. V dveh letih, kolikor je varuška opravljala dela za družino, je - kot je povedala mama mrtvih otrok - le enkrat prišlo do prepira. Varuški je predlagala, da nekaj ur tedensko pomaga še pri njeni prijateljici, pri kateri naj bi se obnašala "škandalozno".

Kaj je žensko navedlo na to, da na grozovit način pokonča dva majhna otroka, se ne ve, sama se zagovarja kot nedolžna, češ da je bila v času dogodka neprištevna. V tistem času je izgubila stanovanje, iz Dominikanske republike se je k njej priselil najstniški sin, njene skrbi in nezadovoljstvo je raslo.

Sojenje se danes nadaljuje, predvidoma naj bi potekalo tri mesece.

Zloraba Pošast Svet 5-letnik izgubil tenisko, zato ga je ubil

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.