Svet
3335 ogledov

Varuška se je grobo znesla nad 9-mesečno deklico

nasilna varuška YouTube
Mama je posumila, da nekaj ni v redu, zato je v stanovanju namestila kamero.

Annemarie Theron je opazila nenavadne modrice na hčerkinem telesu, zato se je odločila ukrepati. V stanovanju je namestila kamero, ki je posnela neverjetno izživljanje varuške nad deklico. 

Na posnetku je videti varuško, ki v spalnico prinese devetmesečno deklico in jo pri tem drži za ramena in vrat. Varuška začne pospravljati posteljo in nato vrže deklico s trebuhom naprej v posteljico. Sliši se glasen udarec, ko deklica pade v posteljico. 

Deklica v posteljici joka, varuška pa zapusti sobo. Zatem se vrne v sobo in deklico za nogo dvigne iz posteljice in jo odnese iz prostora. 

Varuško, ki je bila pri družini od maja letos, so aretirali. Obtožili so jo zlorabe otroka, napada in poskusa umora. V priporu v Namibiji ostaja do oktobra. 

"Težko mi je ob misli, koliko časa se je to dogajalo," je za Netwerk24 dejala mama, ki po videnem več dni ni mogla ne spati ne jesti. K sreči pa je z deklico sedaj vse v redu. 

Pozor, videoposnetek je zelo nazoren. 

 

Komentarjev 1
  • Aleksander Jakopič 13:01 20.september 2017.

    Zakaj o takšnih primerih pišete le iz tujine?! Doma jih je obilo. Le za mizo ne pride nobeden, je treba na teren. Lahko pa bi služil kot izhodišče za obravavo varstva najmlajših pri nas. Primer jeseniške deklice uči, da otroka ...prikaži več do treh let lahko doma ubijaš vsa tri leta, pa se o tem ne bo pisalo, niti sosedje ne opazijo. In koliko je takšnih otrok pri nas, tistih, ki jih ubijejo le duhovno, fizično pa ostaejo kripli za celo življenje ... Zato je droga pri 13 ali odhod v Isil presenečenje.