Svet
15632 ogledov

Tragedija mladega rokometaša

Prometna nesreča Profimedia
Za mladeniča so bile poškodbe žal usodne.

Na Hrvaškem se je včeraj razširila vest, da je 18-letni fant, ki je 26. decembra na Braču v prometni nesreči utrpel hude telesne poškodbe, umrl v splitski bolnišnici.

Mladenič je v nočnem času vozil motor na cesti v Supetru, ko je v zavoju izgubil oblast nad motorjem in trčil v drevo. V nesreči je dobil več zlomov in hujših notranjih poškodb.

Z gliserjem so ga takoj prepeljali v splitsko bolnišnico, kjer so se zdravniki tri dni borili za njegovo življenje. Žal so bile poškodbe prehude.

Od svojega športnega prijatelja se na spletnih omrežjih poslavljajo njegovi prijatelji iz Rokometnega kluba Kamičak iz Sinja, njegovega rojstnega kraja.

Dalmacija danas piše, da je pred slabima dvema mesecema v hudi prometni nesreči umrl tudi njegov dobri prijatelj in soigralec v klubu, star le 19 let.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 2
  • Žurnalček 12:17 31.december 2019.

    Koliko in kako dela policija v Supetru , kaže dejstvo , da nisem srečal niti videl nobenega v 20 dneh dopusta . V 5 mesecih pa 2 mrtva motorista v kraju z 2000 dušami na isti cesti . So me ...prikaži večme pa v novembru ustavili , ker nismo imeli reg. prikolice s katero smo 7 dni vozili olive domov. 150 kun je še zmeraj ceneje kot registracija , tablica in homologacija , kajti dokumenti so izgubljeni .

  • Avatar skeptik
    skeptik 10:18 31.december 2019.

    Je tragedija, tu ni dileme. Ampak.... Je treba pisati o vsem, kar se dogaja na Balkanu? A ni Žurnal24 slovenski rumeni časopis?