Svet
10757 ogledov

Tragično: bivša učiteljica po sedmih strelih še uspela priti do avta

Italijanska policija - fotografija je simbolična Epa - fotografija je simbolična
Kot je razvidno iz rekonstrukcije dogodkov, sta bila Ferrari in pokojnica že dolgo časa sprta in v slabih odnosih.

Pred porotnim sodiščem v Bologni v Santa Maria Villiana di Gaggio Montano v bolonjskih Apeninih se je v četrtek končno začelo sojenje Fabiu Ferrariju, obtoženemu umora njegove sestrične Natalie Chinni. Ženske, ki je bila zelo priljubljena v svojem okolišu, bivša učiteljica v pokoju. Kljub temu, da se je umor zgodil že 14. decembra predlansko leto, so obravnavo preložili na 15. marec. 

Kot je razvidno iz rekonstrukcije dogodkov, sta bila Ferrari in pokojnica že dolgo časa sprta in v slabih odnosih. Nihče pa ni pričakov tako tragičnega konca.

Izstrelil kar sedem nabojev

Glede na rekonstrukcijo karabinjerjev, ki jo je usklajeval tožilec Antonello Gustapane, je bila 72-letna upokojena učiteljica ustreljena kar s sedmimi naboji, ki so bili izstreljeni iz neposredne bližine. Ustreljena je bila s puško, ki naj ne bi bila registrirana, orožja sicer niso nikoli našli. 

Hudo poškodovana upokojenka je še uspela priti do svojega avtomobila, da bi vzela mobilni telefon in poklicala na pomoč. Ko je šla proti hiši pa je omedlela, pomoči ni uspela poklicati. Ko je bilo že prepozno, je njeno truplo našel sin.  

Ferrarija so takoj preiskali in 14. decembra so po odredbi preiskovalnega sodnika sprožili hišni pripor.

Nemška policija Nemčija Svet Učenec z nožem nad učiteljico Streljanje v ZDA Svet Šestletnik ustrelil učiteljico, ni bila nesreča Italijanska policija - fotografija je simbolična Tragičen konec Svet Smrt učiteljice: ubila jo je mladoletna hči

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.