Svet
29 ogledov

Tragično: Našli naj bi truplo petletnega fantka

Ivana Fogadić Facebook
Hrvaški Večernji list piše, da je policija našla truplo petletnega hrvaškega fanta, ki je z mamo neznano kam izginil pred tremi dnevi. Svojci so po izginotju našli le poslovilno pismo mame, ki ga je objavila na Facebook profilu in v katerem je med drugim napisala, da se bo njen sin poslej igral na oblakih.

Pri iskanju mame z otrokom je pomagalo malodane celo Međimurje na Hrvaškem. V torek so policisti na območju Čakovca pregledali obalo reke Drave, danes pa tudi akumulacijsko jezero hidroelektrarne Dubrava, kjer so našli truplo petletnega dečka.

Hrvaški policisti so preiskovali področje, saj obstajajo sledi, ki kažejo na to, da naj bi avtomobil zletel s ceste v kanal. Na nasipu zemlje visokem pol metra se po pisanju spletnega portala Međimurje.hr. vidijo sledi udarca, 30 metrov naprej pa naj bi našli tudi del avtomobila.

"Igral se bo med oblaki"

Kot smo že poročali, je 29-letna ženska z otrokom izginila brez sledu, napisala je le poslovilno pismo na Facebooku. "Želela bi se opravičiti svojim staršem; za vsako neprespano noč, ki sem jo povzročila, za vsak strah, ki se je pojavil … Ne jezite se, ker sem storila, kar sem in ne jokajte," je 29-letna Ivana Fogadić med drugim napisala na svojem Facebook profilu.

"Prosim, da mi vsi odpustite in ne žalujete za menoj, ni nobene potrebe. V življenju sem opravila, kar sem želela in kar so mi omogočale okoliščine. Čas je, da grem na lepše. Moja edina SREČA tega ni zaslužila, pa vendar gre z menoj, do tiste točke, kjer se nama bodo ceste razšle. Tudi njemu bo tam lepše. Vedite, da boste imeli čudovitega malega angela rjavih oči, ki se bo igral med oblaki, vas opazoval in se smejal na ves glas," piše v sporočilu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.