Svet
21404 ogledov

Tragično za turista na Krku. Razlog je bizaren.

Baška Profimedias
Šlo naj bi za smrt iz malomarnosti, poročajo hrvaški mediji.

Do dogodka je prišlo v Baški na Krku, v ozki dvosmerni cesti nad plažo. Tam je, kot je neuradno izvedel Novi list, voznik avtomobila zagrebških registracij v enem trenutku z vzvratnim ogledalom svojega avtomobila oplazil turista z nemškega govornega področja. 

Ta se je razjezil nad voznikom in mu v navalu jeze odtrgal ogledalo. Voznika je dejanje ravno tako razjezillo, stopil je iz avtomobila in se najprej spustil v prepir z Nemcem. 

Za nameček ga je, kot so povedali očividci dogodka, udaril, da je Nemec padel, pri čemer se je tako hudo poškodoval, da je na mestu umrl. Kot še poročajo hrvaški mediji, za zdaj ni podatkov o tem, ali je do smrti prišlo kot posledica samega udarca ali je nesrečni turist pri padcu udaril z glavo ob tla ali kak kamen, kar bi povzročilo smrt. Več informacij bo znanih po opravljeni obdukciji. 

Turista so oživljali več kot eno uro, vendar neuspešno. Novi list še poroča, da naj bi bil slednji star okrog petdeset let, medtem ko naj bi jih imel voznik okrog štirideset. Policija je za zdaj potrdila smrt v Baški, ostalih podrobnosti pa za javnost še niso komentirali. 

covid-19 Covid-19 Svet Na Hrvaškem rahljajo ukrepe, čeprav imajo vse več okužb

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 3
  • LukaMB 17:19 30.avgust 2021.

    Hrček brez kontrole v katerem teče DNK morilcev in zločincev.

  • jakec1575 00:05 30.avgust 2021.

    Se en zagrebski enocelicar na delu.