Svet
1041 ogledov

Trump: Biden je zmagal s prevaro

Donald Trump Epa
Ameriški predsednik Donald Trump je v tvitu prvič po volitvah 3. novembra zapisal, da je na volitvah zmagal njegov tekmec Joe Biden.

Ameriški predsednik Donald Trump je v tvitu ponovil, da je na volitvah prišlo do goljufij. "Zmagal je, ker so bile volitve zmanipulirane," je zapisal. Dodal je, da na njih niso bili dovoljeni opazovalci, podatke je tabuliralo podjetje Dominion v rokah skrajne levice, omenil pa je tudi lažne in tihe medije.

Družbeno omrežje Twitter je pod njegovim tvitom objavilo opozorilo: "Ta trditev o goljufijah na volitvah je sporna".

Kmalu zatem je sedanji predsednik objavil še dva tvita, v katerih se je znova odmaknil od priznanja Bidnove zmage. "Zmanipulirane volitve. Zmagali bomo," je zapisal v prvem. V drugem pa: "Zmagal je le v očeh lažnih medijev. Ne priznavam ničesar. Pred nami je še dolga pot. Te volitve so bile zmanipulirane". Twitter je tudi pod tema objavama dodalo opozorilo o sporni trditvi o goljufijah na volitvah.

Demokrat Joe Biden je z zmagami po posameznih državah osvojil 306 elektorjev, prav toliko kot Trump leta 2016 proti Hillary Clinton. Za zmago je potrebnih 270 elektroskih glasov. Na nacionalni ravni je Biden dobil kakih 5,5 milijona glasov več od Trumpa.

donald trump Donald Trump Magazin Donald Trump: Prvi dogodek po volitvah, njegov obraz pove več kot 1000 besed

dezurni@zurnal24.si

 
Komentarjev 6
 • Avatar Micheal_Benson
  Micheal_Benson 21:54 21.november 2020.

  Hola, estoy feliz de anunciarle una verdadera compañía de préstamos de la que puede obtener un préstamo rápido, ofrecemos todo tipo de préstamos a nuestros clientes de confianza con una tasa de interés del 3%, contáctenos si necesita un préstamo. ...prikaži več Envíenos un correo electrónicos:Michealbensonloanagency@gmail.com,contacto@Michealbensonagency.com Formulario de solicitud de préstamo y devuélvalo,Visita nuestro sitio web:https://michealbensonagency.com/,Whatsapp:+593962046134. Nombre completo .....

 • kapibara1 10:55 16.november 2020.

  Torej to pomeni, da imajo po novem goljufivega precednika... in so goljufiva država

 • sam1 19:06 15.november 2020.

  Uf,sedaj si pa pljunil še v skledo firerja-to se ne bo dobro končalo.....