Svet
18 ogledov

Twitter že v akcijo zaradi Trumpa

Donald Trump EPA
Številni uporabniki družbenega omrežja Twitter od podjetja zahtevajo, da uredi situacijo, ki je nastala, ko je Donald Trump postal predsednik ZDA. "To ni bila naša odločitev," pravijo.

Twitter rešuje pritožbe uporabnikov, ki trdijo, da so bili nevede dodani med sledilce uradnega Twitter računa novega predsednika ZDA Donalda Trumpa in nove prve dame Melanie Trump

Ameriški predsednik uporablja Twitter račun @POTUS. Do zaprisege ga je uporabljal Barack Obama, po zaprisegi pa na njem objavlja Donald Trump s svojo ekipo. Enako se je zgodilo z ostalimi uporabniškimi računi Bele hiše (@FLOTUS, @PressSec, @WhiteHouse in @VP). 

Pri prenosu profilov na družbenih omrežjih z ene administracije na drugo pa je prišlo tudi do prenosa sledilcev, kar številnim ni bilo všeč, poroča The Independent. Vsi, ki so do sedaj sledili predsedniku Obami, bodo po novem avtomatsko sledili profilu Obama @POTUS44, pa tudi Trumpovemu profilu. Naj omenimo, da bo Trump še vedno tvital tudi s profila, ki ga je uporabljal do sedaj @realDonaldTrump.

Podjetje se je na pritožbe svojih uporabnikov odzvalo in napovedalo, da bodo zadevo uredili. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 6
  • Zmago 15:07 23.januar 2017.

    dimnječar a si se CO -ja našnofal v kaki kleti ?? Menda CO slabo vpliva na možgane ??http://www.ktf.si/?toxi_index=ogljikov-monoksid

  • devote 09:42 22.januar 2017.

    Te moti, a ne , ker ne sledi opranoglavo ideologiji parazitov, koti ti npr.

  • dimnikar 23:33 21.januar 2017.

    Vaša sovražna nestrpnost je vredna profesionalne obravnave.