Svet
4397 ogledov

"Uničen sem. Ubil sem svojo družino"

Karabinjeri Profimedia
Na dan curljajo nove podrobnosti o grozljivi družinski tragediji, ki se je zgodila v Italiji.

Moški, ki je v Alessandriji ubil svojo 55-letno ženo, 17-letnega sina, 78-letno taščo in si nato vzel življenje, je pustil še en listek v kuhinji svoje hiše. 

Kot smo pisali včeraj, je moški v svojem domu ubil sina in ženo, nato je odšel v center za rehabilitacijo, kjer je bila njegova tašča ter na vrtu pri belem dnevu ubil njo in sebe. Pri sebi je imel listek, kjer je nakazoval, da sta doma dve trupli. Žal so preiskovalci trupli kasneje našli, v kuhinji pa so našli še eno sporočilo, piše Corriere della Sera. 

Na listku je pisalo: "Ubil sem ju ob 7.10. Najprej sem ubil Mattea in nato Monico. Uničen sem, uničil sem svojo družino, ki sem jo ljubil bolj kot karkoli drugega."

V ozadju finančne težave?

Glede na to, kar poroča Corriere, je moški sina morda presenetil med spanjem. Predvidevajo, da je želela ženska pomagati sinu, pa je med tem moški ubil še njo. 

Preiskovalci pri iskanju motiva za družinsko tragedijo sklepajo, da so bile v ozadju morda finančne težave. Družina je imela že pred tem težko obdobje, saj je žena pred tremi leti zbolela za levkemijo. Stanje se ji je pred tragedijo izboljšalo. 

Več o tragičnem dogodku v spodnjem prispevku. 

Italijanska policija - fotografija je simbolična Tragično Svet Nanj je bil tako ponosen, da je o sinu pisal blog. V torek je ubil vso družino.

dezruni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • Kmodri 17:43 29.september 2023.

    Ja, ljudem se meša kaj nam delajo oni!