Svet
48165 ogledov

Nanj je bil tako ponosen, da je o sinu pisal blog. V torek je ubil vso družino.

Italijanska policija - fotografija je simbolična Profimedia - fotografija je simbolična
Družinski pokol. Morilec pustil sporočilo.

Iz Italije poročajo o družinskem pokolu v Alessandriji, kjer je 67-letni moški na obisku pri 78-letni tašči na vrtu "Inštituta za nego in rehabilitacijo Božanske previdnosti" z nožem napadel taščo in si nato sodil sam. Kmalu zatem je policija v hiši moškega odkrila trupli 55-letne žene in 17-letnega sina. Veliko stvari je še nejasnih, potekajo preiskave.

Ženska ni šla v službo, sin ni šel v šolo

Po tragediji v Inštitutu, kjer je moški ubil taščo, je policija poskušala izslediti ženo in sina morilca. Pri tem so ugotovili, da ženske ni v službi, mladostnika pa ni bilo v šoli. Ko so odhiteli do družinske hiše in vlomili vanjo, jih je čakal grozljiv prizor. Našli so dve trupli, morilec je tudi za svojo soprogo in sina uporabil isto morilno orožje. 

Pustil je listek

Morilec je v Inštitutu, kjer je končal tudi svoje življenje, pustil skopo sporočilo: "Pojdite domov in našli boste truplo moje žene in sina". Zato so želeli policisti hitro izslediti ženo in sina, ki žal nista bila več živa. 

Morilec je sicer pisal tudi blog vse od sinovega 18. meseca, kjer je odkrito govoril o tem, kako ponosen očka je. "Sem nekdo, ki se je - rojen leta 1956 - odločil za otroka pri petdesetih, pri starosti, ko so nekateri moji šolski prijatelji postali stari starši," je zapisal na svojem blogu, kjer je zelo rad pisal o svojem sinu. "Rad pripovedujem zgodbe. In pišem. Resno sem se s tem začel ukvarjati na dan, ko je moj sin dopolnil osemnajst mesecev. Sprva je bilo to pisanje pravljic, ki sem mu jih pripovedoval, potem pa so postale zgodbe, ko je bil večji."

O svojem sinu je med drugim zapisal: "Maja 2006 se mi je rodil čudovit otrok. V starosti, v kateri so nekateri moji šolski prijatelji postali dedki. Mislim, da vam ni treba posebej poudariti, da me to sili, da ostanem mlad in v koraku s časom."

 

Angus Cloud Magazin Tragična nesreča: To so bile zadnje besede 25-letnega zvezdnika Žalosten prizor Šport Nezaslišano, kaj so storili temnopolti deklici: "Zlomilo mi je srce"

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 2
  • Boris 16:51 28.september 2023.

    "Nanj je bil tako ponosen, da je o sinu pisal blog." Novinarji pridobite nekaj dejstev, ki pa niso nujno vzročno povezani in ne jih sestavljat v zgodbo samo zato, ker zvenijo dovolj provokativno.

  • munja 13:54 28.september 2023.

    Oče je bil tako ponosen na sina, da mu ni pustil več živeti... Kako naj si človek to razlaga??