Svet
10448 ogledov

V kontejner odvrgla komaj rojenega dečka

Dojenček
Policija je našla mamo, ki je včeraj novorojenčka odvrgla v kontejner.

Srbska policija je potrdila, da je odkrila in prijela mamo, ki je včeraj novorojenega dečka odvrgla v kontejner z odpadki v Žarkovu.

33-letna ženska, ki je novorojenčka zavila v plastično vrečko in odvrgla, je že podala izjavo za policijo. Kaj je povedala, za zdaj ni znano.

Novorojenčka je včeraj v kontejnerju za smeti našel upokojenec Slobodan Cvetković, poročajo lokalni mediji. Sprehajal je svojega psa, ko se je približal kontejnerju, da bi odvrgel smeti. Slišal je komaj slišne glasove in sprva pomislil, da se je med odpadke zavlekla poškodovana mačka.

Začel je brskati med smetmi, da bi rešil žival, nato pa odkril novorojenčka, zavitega v plastično vrečko in krvavega. Upokojenec je takoj poklical reševalno ekipo, ki je na mesto dogodka prispela v nekaj minutah.

Novorojenčka so oskrbeli na otroški kliniki Tiršova, kjer so potrdili, da je deček v dobrem zdravstvenem stanju in nepoškodovan. Težak je 2.200 gramov.

Mamo je policija zadržala v priporu, njena nadaljnja usoda za zdaj ni znana.

*Fotografija je simbolična.

Dojenček Tragično Svet Otroka rodila doma, sledil žalosten zaplet zloraba, dekle Tragično Svet Prijeli najstnico. Je sodila dojenčku?

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.