Svet
7417 ogledov

V kontejner pod zemljo zaprl 8-letnika

Deček v kontejnerju Police New South Wales
Sestradan, dehidriran in poln modric je bil 8-letni deček, ki ga je policija našla v kontenjerju, zakopanem v zemljo.

Novi Južni Wales. Dečka je v kontejnerju, zakopanem v zemljo, več dni držal 30-letni zaročenec njegove mame. Policija ga je našla slučajno, in sicer med preiskavo glede nelegalne vzgoje marihuane. Prizor jih je šokiral.

Primer je te dni na sodišču. "Počutil sem se kot mrtev. Mislil sem, da bom zaprt za vedno," je v svoji izjavi, ki so jo prebrali na sodišču, povedal 8-letnik. V kontejnerju je imel staro vzmetnico in deko, dobil je nekaj vode in malo hrane.

Ko so ga rešili policisti, je bil poln modric, zlomljen je imel sprednji zob, na roki opeklino. Odpeljali so ga v bolnišnico, kjer so ugotovili, da ima zelo nizko gostoto kosti, slab tonus mišic, da je podhranjen in dehidriran. Biološke potrebe je opravljal v kotu kontejnerja, saj ga partner njegove mame ni spustil ven.

30-letnik se je zagovarjal, da je dečka zaprl, ker se je nedostojno vedel pred prijateljem. Dva meseca preden ga je našla policija, ga je njegova mama izpisala iz šole.

Na kmetiji, kjer so vzgajali marihuano, je v tem času živela tudi dečkova mama, ki ima poleg tega fantka še tri otroke, stare 10 in 3 leta ter 10 mesecev. Njen zdaj že nekdanji zaročenec je kasneje priznal, da je občasno jemal amfetamine in kadil marihuano.

Sodišče ga je obsodilo na šest let in pol zapora, pogojno so obsodili tudi njegovo mamo, ki je sicer poudarjala, da si je prizadevala proti kaznovanju svojega otroka.

Kot piše avstralski The Morning Bulletin, je 8-letnik potem ko so ga rešili le v enem mesecu pridobil štiri kilograme.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 6
  • Avatar čavez
    čavez 18:12 16.maj 2018.

    To je delala tudi Slovenska oblast v bivši Yugi akterji so še živi in otroci ki so to prestajali tudi, in osebki ki se danes javno zavzemajo za otroke so bili soudeleženi pri tej svinjariji.

  • Pepe007 14:57 16.maj 2018.

    Težava je v sodobnem načinu življenja. Ljudje nimamo več toliko potreb po druženju z najbližnjimi sosedi, ker so ljudi za družbo nadomestile elektronske naprave. Potem pa nihče ne odkrije takih pacientov. V nekaterih okoljih, je člane družin enkrat na teden ...prikaži več vsaj župnik preštel.

  • mph 14:05 16.maj 2018.

    Spet zgodba, ki me pogreje maksimalno, takšne izmečke pošastne bi morali na mesoreznico in čisto počasi, kakšne kurč.... človekove pravice neki in podobno. Bi moral zakon avtomatično predvidevat, da se take pošasti odrečejo vsem pravicam z dejanjem. In nima nobene ...prikaži več veze ali sta bila pod drogami ali ne. Groza.