Svet
35506 ogledov

"V letu 2018 bosta dva dogodka spremenila svet"

Baba Vanga Youtube
Slepa jasnovidka, katere sledilci trdijo, da je napovedala napad 11. septembra, vzpon Islamske države, cunami v Indoneziji in tudi Brexit, je podala napovedi za leto 2018.

Baba Vanga, bolgarska jasnovidka, ki je v 85. letu umrla leta 1996, je podala predvidevanja oziroma napovedi za precej let, celo stoletij vnaprej, vse do 51. stoletja, ko se bo, po njenih napovedih, zgodil propad našega planeta.

Prihodnje leto bo po njenih napovedih minil v znamenju dveh velihkih dogodkov; Kitajska bo postala svetovna velesila številka ena, ki bo v vseh ozirih prehitela ZDA, drugi dogodek pa je odkritje nove oblike energije na Veneri.

V resnici naj bi plovilo The Parker Solar Probe v vesolje poletela julija prihodnje leto; čeprav ni namen, da bi pristala na Veneri, bo uporabila njeno gravitacijo, da bi tako lahko opravila več letov okrog Sonca. Baba Vanga je napovedala, da bo ta misija odkrila novo obliko energije.

Vladimir Putin Svet "Vladimir bo vladar sveta"

Njene napovedi se v resnici zdijo uresničljive; Kitajska vse bolj gospodarsko napreduje in prav lahko se zgodi, da bo zavzela primat. Že v letošnjem letu je postala največji svetovni uvoznik, ravno tako je že zdaj v vrhu gospodarskih in vojaških sil sveta.

Že pred dvema letoma so analitiki ocenjevali, da bi do prihodnjega leta kitajski doprinos globalnemu BPD-ju prehitel ameriškega.

Baba Vanga kaj bo s trumpom? Svet Američane skrbi napoved Babe Vange

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 8
  • PIPI24 02:13 26.december 2017.

    niso zanimale...skratka le lazi in manipulacije novodobnih takih in drugacnih sluzb in nakladacev...

  • PIPI24 02:11 26.december 2017.

    To enostavnoni res....in so le manipulacije "sodobnih manipulatorjev". Recimo "baba Vanga" nikoli ni vedela za kake posebne energije, kaj sele na Veneri....bila je le vaska "napovedovalka" in od toliko ljudstva bi vsak kaj splosnega zadel....za ekonomijo in da bodokitajci ekonomsko ...prikaži več premagali jenkije pa niimela pojma inje sploh take zadeve

  • erikkk 09:48 25.december 2017.

    Prazna nakladanja Nihče ne more napovedat prihodnosti ... ampak dokler imamo okoli sebe naivne poslušalce ... ahh neb komentiral da ne rečem kaj grdega