Svet
113 ogledov

Varnostniki pretepli Brazilca, ker se je poljubljal s fantom

razno 10.12.13. ples, nocni lokal, mladi, zabava, nocno zivljenje, nocni klub, a Reuters
V zagrebškem klubu Hangar so sinoči varnostniki pretepli brazilskega državljana, ki se je poljubljal s fantom, poroča portal Index.hr.

Brazilskega gosta so varnostniki pred pričami udarjali po obrazu in v trebuh. Pred tem se je s prijatelji zabaval v nočnem klubu, v katerem ni po ničemer izstopal od ostalih gostov. Dokler ni poljubil svojega fanta. Barman v klubu je vanj vrgel več kock ledu, zaradi česar je Brazilec odšel na stranišče. Barman mu je sledil, z njim pa tudi varnostniki, ki so ga napadli.

"Brez razloga so me udarjali po obrazu in vratu. Bil sem popolnoma šokiran," je po napadu povedal Brazilec. Njegovi prijatelji so s strani varnostne službe terjali pojasnilo, ki ga niso dobili, varnostniki so le kričali na njih. Takoj po napadu Brazilec ni poklical policije, zjutraj se je obrnnil na veleposlaništvo, ki je sprožilo postopek.

Na Facebook profilu kluba so se zjutraj usuli številni negativni komentarji na račun incidenta in kluba samega, a vse komentarje so že izbrisali. Objavlja jih Index.hr. Portal se je obrnil tudi na vodstvo kluba, s strani katerega so želeli pojasnilo, vendar se jim nihče ne oglaša.

Tudi Brazilec je na svojem Facebook profilu objavil, kaj se mu je zgodilo v zagrebškem klubu. Napisal je, da je plačal visoko ceno "za to, kar je". "Ta cena se imenuje homofobija. Človek, ki dela v homofobnem baru se je odločil, da ni v redu, da sem jaz sečen v svojem življenju. Štirje varnostniki so me pretepali in mi govorili: 'Tako mi delamo z geji na Hrvaškem'." Imena Brazilca omenjeni portal ni objavil, hranijo ga v uredništvu.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 14
  • MihaPu 17:33 04.junij 2017.

    Seveda da ima, so že bolani kot taki in potrebno jim je pomagati priti na naravno pot. S kakšnimi hormonskimi pripomočki in pa zdravljenjem v razmišljanju. Anomalijam moramo pomagati stopiti na pravo pot. Sem takoj za akcijo POMAGAJMO SOROŠEVIM ANOMALIJAM ...prikaži več in multi-kulti neoliberalcem ter izbrišimo njihov virtualni mavrični svet v katerem so ujeti in mislijo da so "manjšina". Daleč od manjšine ste vi.

  • sprehajalec 20:53 03.junij 2017.

    Prav imajo, sedaj bomo pa vsi ploskali, če se bosta dva lizala pa provocirala. V imenu česa pa. Gre za nasilje zelo majhne marginalne skupnosti nad večino. Nihče jima ne bo ničesar naredil, če bosta to opravljala sama nekje za ...prikaži več štirimi zidovi. Vesela naj bosta, v 70% svetovnih predelov bi jo še veliko slabše odnesla. Bravo hrvati.

  • sprehajalec 20:50 03.junij 2017.

    Na novi lahko zveš resnico, drugje je samo treš. Snemi rdečo kopreno iz svoje glave, pa odpri oči.