Svet
21438 ogledov

Video: Snemalec stopil novinarki v bran

Youtube
Snemalec je imel dovolj poniževanja novinarke in je županu povedal, kaj si misli o vsem skupaj.

Župan Zagreba, kontroverzni Milan Bandić, ki ga je že večkrat obtožil Hrvaški urad za boj proti korupciji in organiziranemu kriminalu (Uskok), je spet poniževal novinarke.

Janković in Bandić Slovenija Janković: Bandić ni moj vzornik

Tokrat se je "zapičil" v novinarko Nove TV, Sanjo Vištici, ki ga je vprašala, kako komentira težavo s smetmi v mestu. Bandić jo je ozmerjal in obtožil, da ne ločuje odpadkov in, da naj raje dela svoj posel. "Vi ne ločujete odpadkov, jaz sem psiholog. Jaz to vem," ji je zabrusil pred novinarskimi kolegi in nadaljeval: "Neugodno mi je, ker ne opravljate svojega dela. Ne ločujete smeti. Gremo domov k meni in k vam. Dokler ne boste delali, ste neprepričljivi. Po njenih očeh vidim, da ne ločuje odpadkov. Gremo takoj preverit. Vsem bom plačal kosilo. 100-odstotno sem prepričan, vidim vam v očeh."

Makedonski pevec Toše Proeski je pred tremi leti umrl v prometni nesreči blizu h Obletnica Magazin Bandić: Toše bo dobil ulico

Novinarka mu je poskušala pojasniti, da ona postavlja vprašanja, ki zanimajo javnost, Bandić pa ji ni pustil do besede in jo je še naprej izzival in prekinjal. V nekem trenutku je prekipelo snemalcu, ki je novinarki stopil v bran in povedal, kaj si misli o vsem skupaj.

Komentarjev 4
  • Tatjana Ha 14:52 22.december 2019.

    Pokvarjen do neba in še naprej...

  • Avatar Leon
    Leon 11:08 22.december 2019.

    Tudi pri nas imamo Bandiće ,ki delajo z družbenim premoženjem kot svinje s kurbusom ,pa jih ne doseže roka pravice ! Pravica je prasica .

  • maresem 09:35 22.december 2019.

    Očitno imajo sorodne težave, kot mi s papućarjem.