Svet
13078 ogledov

Video: Učitelj oklofutal učenca, ker ni želel nositi maske

Učitelj je oklofutal 15-letnega dijaka, ker si ni želel nadeti maske.

V sosednji Italiji je po družabnih omrežjih zakrožil video posnetek, kako učitelj pretepa dijaka, ki pri pouku ni želel nositi maske.

Incident se je zgodil v prvi polovici oktobra v srednji šoli za umetnost v kraju Teggiano na jugu države, posnel ga je eden od dijakov in ga nato objavil na spletu. V trenutku je postal viralen.

„Narobe delaš, jaz pa tudi,“ je slišati, kako kriči učitelj.

Ravnateljica Maria D'Alessio je takoj obvestila karabinjerje, preiskava še poteka, dogodek pa so obsodili tako učitelji kot dijaki.

„Sem brez besed. Ko sem videla posnetek, sprva nisem verjela, da je nastal na naši šoli. Ne vem, kaj bi lahko sprožilo takšno učiteljevo obnašanje, ki nikakor ni sprejemljivo," je dejala.

Po dosedanjih podatkih zoper njegovo ravnanje ni bila vložena uradna pritožba, bi pa lahko bilo takšno ravnanje tudi kazensko dejanje, ocenjujejo italijanski mediji.

Komentarjev 9
  • Friderik1950 10:52 10.november 2020.

    Če bi bil jaz učitelj bi ga nagnal domov. Ja to pa vemo. Vse bi bilo takoj v medijih, pa človekove pravice, pa odvetniki, pa zagovor ravnatelja, pa da je še recimo dijak malo braun, ja, pol si pa pečen.

  • Avatar ovca
    ovca 09:20 02.november 2020.

    Očitno je posledica paranoje covida tudi agresija :) :) :) Koliko še manjka, da se začnemo pobijati? :)

  • Avatar Sarah_Amies
    Sarah_Amies 08:39 02.november 2020.

    Na delovni čas s polnim delovnim časom zaslužim več kot 25000 USD na mesec. Prejšnji mesec je moj ček na plačo znašal 26385 USD, samo 3 ure sem delal na prenosnem računalniku. To počnem ........ >>>>>>>>>> www.DouCash.Com