Svet
5666 ogledov

Voditeljica se je zlomila pred kamerami

Zavetišča za otroke ob meji v Teksasu
1/4
epa
"Prekrijte to z grafiko. Hvala. Jo imamo? Ne?!"

Znana ameriška televizijska voditeljica MSNBC Rachel Maddow se je pred ekrani razjokala, ko je brala novico o ločitvi migrantskih otrok od njihovih staršev.

"To je pravkar prišlo z Associated Press," je dejala, preden je začela brati vest tiskovne agencije. Nato je za trenutek obstala in požrla slino. 

V solzah brala s prekinitvami

"To je neverjetno," je nadaljevala v solzah. "Trumpova administracija pošilja dojenčke in majhne otroke ... "

Spet se je za trenutek ustavila in z roko zakrila usta: "... v najmanj tri ... " Premolknila je in v solzah pripomnila:  "Prekrijte to z grafiko. Hvala. Jo imamo? Ne."

Maddowova je nadaljevala branje: "... tri mladinska zavetišča v južnem Teksasu. Odvetniki in zdravstveno ..." Nato se je spet ustavila. "Mislim, da bom morala prekiniti."

Po oddaji se je na Twitterju opravičila za čustveni zlom. "Opravičujem se," je dejala. "Če nič drugega, je moja služba, da sem zmožna govoriti, ko sem na TV."

Pojasnila je, da ni mogla prebrati agencijske vesti, ki je bila objavljena, ko je bila sama v etru. 

Ameriška administracija je bila zaradi politike ločevanja otrok od staršev deležna številnih kritik doma in iz tujine.

Po pritiskih je ameriški predsednik Donald Trump včeraj podpisal izvršilni ukaz, da bodo družine migrantov lahko ostale skupaj na meji z Mehiko. 

Zavetišča za otroke ob meji v Teksasu | Avtor: epa epa

Podpis izvršilnega ukaza o koncu ločevanja otrok Korak nazaj Svet Melania in hči Ivanka pritisnili na Trumpa melania trump Svet Presenetljivo: Melania ostro nastopila proti Donaldu Trumpu Borut Pahor ZN Slovenija Pahor: To je slaba novica za cel svet

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 5
  • Rafaeluss 17:10 23.junij 2018.

    Pravljica ali vse za SLAVO.

  • Indiana_Agar 18:07 21.junij 2018.

    Google mi plača 7283 evrov na 8257 evrov na teden za spletno delo od home.i so v tem mesecu opravili 29624 evrov spletnega dela od doma. Večina posebnih stvari je zelo zanimivo, da je delo samo preveriti nekaj spletnih strani ...prikaži več in nič drugega. Uživajte ves čas in denar svoboden, tudi neverjetna kariera vv življenju .... Oglejte si več tukaj ..... ........ ❥ ❥❥ ❥❥❥ www.Money46.Com

  • Lovebites 16:46 21.junij 2018.

    Pokvarjeni manipulatorji.Svetohlinci eni.