Svet
49579 ogledov

Nadzornik parkirišča oglobil voznika kljub vljudnemu sporočilu

Kazen za parkiranje Shutterstock
Mimoidoči je fotografiral avto z vljudnim sporočilom o tem, da je družina zaradi novega koronavirusa v samoizolaciji ...

Voznika v okraju Haringey v Angliji bo na avtomobilu po koncu samoizolacije zaradi novega koronavirusa čakala globa.

Mimoidoči je namreč fotografiral avto z vljudnim sporočilom voznika o tem, da so (z družino op. p.) v samoizolaciji in čakajo na rezultate testa za okužbo z novim koronavirusom. Ob tem nadzornika parkirišča prosijo, naj jim ne da kazni. Kljub temu mu upravljalec parkirišč ni prizanesel in je voznika oglobil. Mimoidoči je fotografijo objavil na Twitterju, ki je požela velik odziv.

V Angliji so sicer kazni za tiste, ki kršijo samoizolacijo, zelo visoke.  Začnejo se pri tisoč funtih (okoli 1100 evrih) za tiste, ki se ne samoizolirajo po potovanju v tujini ter do 10.000 funtov (11.000) evrov za večkratne kršitelje ter podjetja, ki zaposlenim grozijo z odpovedjo, če bodo šli v samoizolacijo.

Uluru Popotnik Turizem: Nova genialna ideja v covid času
Komentarjev 3
  • Naklonsky 08:46 15.oktober 2020.

    Podobnost z ljubljankovićevini redarji je zgolj naključna...

  • kapibara 10:16 13.oktober 2020.

    Upam, da so nadrejeni vsaj resnično šolani ( ne kupljeni) pa da mu to odpišejo...

  • MihaPu 22:31 12.oktober 2020.

    Zakaj mu ni pustil tako sporočilo: Vljudno prosim, da se malo obrneš, preveč pusto je, ko ti ga mečem od zadaj samo z ene strani, me že hrbet boli, ampak mamica tvoja mi ga masira zelo dobro in je dokaj ...prikaži več znosno pa ne mislim hrbta btw. Kot drugo pa od redarja, ki si ga tudi drka na komando in ukaz, ni bilo za pričakovati nič novega. Iskanje ljudskosti v redarju je isto kot iskanje pameti pri retardiranih liberalcih in multi-kulti podpornikih, enostavno je ni.