Svet
10385 ogledov

Vozniki v vodi in blatu

Posledice nuerja v Istri Istramet
Grozljive posledice popoldanskega neurja.

Popoldne je nekatera območja Istre prizadelo silovito neurje; v kratkem času je padlo toliko dežja, da je na cestah zastajala voda celo do višine okrog pol metra.

Kot poroča portal Istramet, so poplave pri počivališču Bačva na Istrskem ipsilonu popolnoma ohrnomile promet. Nekaj vozil je obstalo v vodi in blatu. Gasilci so imeli polne roke dela, posledice neurja še vedno niso povsem odpravljene. Na posameznih odsekih je prišlo tudi do toče.

Vremenoslovci so za Istro že prej objavili rumeni alarm.

strela nevihta Vremenski ekstremi Slovenija Neobičajno veliko strel, neobičajno toplo morje ...

Kako pa pri nas?

Tudi pri nas je popoldne prišlo do posameznih ploh in neviht, a večjih nevšečnosti niso povzročale.

Jutri bo večji del dneva razmeroma sončno, pozno popoldne pa bodo začele nastajati plohe in nevihte, ki se bodo zavlekle tudi v večer in v noč na soboto.

V soboto bo po napovedih Arsa spremenljivo oblačno, predvsem sredi dneva in popoldne bo spet nastalo nekaj ploh in neviht. Od nedelje do torka bodo popoldanske nevihte manj verjetne, od sredine prihodnjega tedna pa se verjetnost za krajevne padavine spet poveča.

Nevihtni oblaki Vreme Slovenija Neurja in nevihte. Koliko časa še?

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.