Svet
62 ogledov

Vpletena hči Danijela Popovića?

Ameriška jahta s Slovenci na krovu je nasedla v bližini otoka Krka. Žurnal24 main
Obtožnica znanega fizioterapevta bremeni organiziranja prostitucije. Med znanimi osebami se omenjata tudi svetovno znani košarkar Toni Kukoč in Isabella Kim, hči pevca Danijela Popovića.

V postopku proti Nebojši Perunoviću (61), znanemu nekdanjemu fizioterapevtu znanih hrvaških in svetovnih športnikov in lastniku masažnega salona v Zagrebu, bo sodnik med drugim kot pričo zaslišal Tonija Kukoča in Isabello Kim Popović, hčer pevca Danijela Popovića.

Perunovića obtožnica bremeni organiziranja prostitucije z desetimi dekleti, Popovićeva pa naj bi bila ena od deklet na poziv, neuradno piše Vecernji.hr, ki so zaslužila od 500 do 3.500 evrov za storitve na zasebnih zabavah in križarjenjih. "Nikoli nisem slišala za to osebo (Perunović, op. p.), nimam pojma, za koga gre, in verjetno bi bila obveščena, če bi se moje ime pojavilo v kakšni obtožnici," je odgovorila Popovićeva.

Druga različica zgodbe

Druga zgodba pravi, da naj bi Perunović strankam, tudi znanim podjetnikom, zdravnikom, športnikom in politikom, posredoval telefonske številke deklet, s katerimi so se potem dogovarjali dalje. Na koncu naj bi del denarja predale Perunoviću, ki naj bi tako zaslužil najmanj sto tisoč kun. Ta je po besedah njegovega sina trenutno v bolnišnci v ječi, ker mu je kot diabetiku in srčnemu bolniku postalo slabo. Trdi še, da njegov oče, če bi vedel za ta dogajanja, tega ne bi dovolil v svojem salonu.

Pančo nekoč najbolj priljubljen maser

Nebojša Perunović, znan tudi kot Pančo ali Debeli, je bil v 80. in 90. letih priljubljen fizioterapevt športnikov, masiral je košarkarske in odbojkarske reprezentace Hrvaške in tudi nekdanje SFRJ.

Komentarjev 2
  • franceljtancelj 22:29 20.julij 2011.

    To je bolezen modernega časa, ki se ji reče: PREPOLNORITIS VSEGA.

  • vrtnica 16:36 19.julij 2011.

    fuj,