Svet
17 ogledov

Vstal iz krste, prosil za vodo in spet umrl

V pogrebnem zavodu niso imeli tako velike krste. (slika je simbolna) Žurnal24 main
Družina dveletnega Brazilca je doživela šok. Medtem ko so bedeli nad njegovim truplom, se je zbudil, prosil za vodo in nato spet umrl.

Po pisanju brazilske strani ORM je dveletni Kelvys Santos umrl med zdravljenjem v bolnišnici v Belemu. Za mrtvega so ga razglasili v petek ob 7.40 po lokalnem času. Truplo je prevzela družina, ki je nato doma ob njem bedela celo noč.

Eno uro pred pogrebom se je deček usedel in prosil očeta za vodo. "Ati, ali lahko dobim malo vode." Družina je onemela.  "Nismo mogli verjeti svojim očem. Misli smo, da se je zgodil čudež in je oživel. Ampak je le legel nazaj. Nato ga nismo mogli več prebuditi. Bil je mrtev," je dejal njegov oče Antonio Santos.

V bolnišnici smrt še enkrat potrdili

Po nenavadnem dogodku je družina dečka takoj odpeljala v bolnišnico, kjer so smrt še enkrat potrdili. "Povedali so nam, da je mrtev. Niso pa mi pojasnili, zakaj je prišlo do tega."

Oče meni, da je bil malček žrtev zdravniške malomarnosti. "Le petnajst minut po tem, ko so ga odnesli in reanimacija ni bila uspešna, so mi prišli povedat, da je umrl. Mislim, da niso dali vsega od sebe. Umrli se ne morejo prebuditi in začeti govoriti. Zato bom prišel resnici do dna," je odločen oče.

Lokalne oblasti so sicer potrdile, da je bil deček sprejet v bolnišnico v kritičnem stanju in je umrl zaradi odpovedi dihal.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.