Svet
4071 ogledov

Z nožem ga je večkrat zabodla

Uboj v Zagrebu Slavko Midzor/PIXSELL
Po neuradnih informacijah sta bila oba vinjena. Ženska trdi, da jo je moški posilil.

Hrvaški mediji poročajo o uboju, ki se je zgodil v četrtek, potem ko so v zagrebškem Vrapču okoli 12. ure našli mrtvega 52-letnega moškega. 41-letno žensko, osumljeno uboja, so prepelajli v bolnišnico, od koder so jo že izpustili in je trenutno v priporu. 

Po pisanju Indexa je bila ženska ob sprejemu v bolnišnico vinjena in je trdila, da jo je moški posilil. V zagrebškem kliničnem centru so včeraj potrdili, da so sprejeli bolnico, ki jo je v vidno alkoholiziranem stanju pripeljala policija, kar so potrdili tudi laboratorijski izvidi. Ženska ni bila življenjsko ogrožena, pregled naj bi opravila tudi pri ginekologu in psihiatru. 

Umrl zaradi ubodnih ran

Po neuradnih informacijah portala 24sata naj bi moški napadel žensko in jo pričel pretepati. Žeska naj bi nato prijela nož, ki je bil v bližini in ga večkrat zabodla. Mož je zaradi ubodnih ran umrl. 

Nož Svet Vstopil z dvema nožema in zabodel sedem ljudi

Po neuradnih informacijah je 41-letnica po rodu iz Slavonije in se je po navedbah sosedov "ukvarjala s sumljivimi posli". Kot so povedali za medije, so v njeno stanovanje večkrat prihajali različni moški. 

Partnerja, a nista živela skupaj

V stanovanje naj bi se preselila pred nekaj leti in od tedaj živi sama. Zabodenega moškega so videli, da je občasno prihajal v njeno stanovanje. Po nekaterih informacijah naj bi bil njen partner, a nista živela skupaj. 

Zaposlena v pekarni Zlato Klasje, ki se nahaja v isti stavbi, je za Index povedala: "Vem le, da se je zgodil uboj. Tukaj delam, a ne vem, kdo so ti ljudje, ali so stanovalic ali ne."

Hrvaško reševalno vozilo To je pa nerodno! Svet V bolnišnico, ker se mu je zataknil vibrator!

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.