Svet
7203 ogledov

Za posledicami okužbe umrl goreč nasprotnik cepljenja

Marc Bernier Youtube
V ZDA odmeva vest o smrti radijskega voditelja, ki je bil goreč nasprotnik cepljenja.

Marc Bernier, konzervativni radijski voditelj s Floride, glasen nasprotnik cepljenja zoper novi koronavirus, je umrl za posledicami okužbe s tem virusom. Kot so objavili na raddijski postaji, na kateri je delal, se je z boleznijo covid-19 boril tri tedne, nato pa, star 65 let, umrl. Na postaji WNDB so objavili še, da je poslušalce prek radijskih valov informiral in zabaval več kot 30 let. 

Sam se je oklical za "Mr. Anti-Vaxa", med drugim pa izpostavljal, da se ameriška vlada obnaša "kot nacisti", s tem, da želi ljudi prisiliti, da se cepijo. 

Osem dni pred njim je umrl njegov radijski kolega, 61-letni Phil Valentine, ki je ravno tako nasprotoval cepljenju. S covidom-19 se je boril mesec dni. V času svoje bolezni je spremenil svoje mnenje. 

Kot objavljajo ameriški mediji, se je prepozno glede svojega stališča do cepiv premislil tudi Dick Farrel, nekdanji komentator Newsmaxa in ravno tako zagriženi nasprotnik cepiv. Ta radijski voditelj iz južne Floride je v 65-tem letu starosti umrl 6. avgusta. 

Tako Farrel kot Valentine sta, ko se jima je stanje slabšalo, pozvala poslušalce in prijatelje, da se vendarle cepijo. Obžalovala sta, da tega sama nista pravočasno storila. 

Šola Slovenija Poklukar: V jeseni cepivo tudi za mlajše otroke

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 30
  • Avatar Jaka Steiner
    jaka4 04:42 01.september 2021.

    Tipično nakladanje. Farbajte s temi pravljicami koga drugega. Ker je bil goreč nasprotnik cepljenja, kar pomeni razgledanega in razmišljujočega človeka, in je, tako kot bomo vsi, umrl, so si sedaj izmislili, da je umrl zaradi korone. Ker "cepljenje je rešitev", ...prikaži več tako kot je bila med vojno za naciste rešitev judovskega vprašanja. Kaj je pa to pomenilo, pa vemo vsi, razen glupe vlade in njenih sledilcev, ki imajo glavo na vratu zgoljh zaradi okrasne funkcije.

  • munja 22:39 31.avgust 2021.

    Če anticepilci ne bi bili tolk vsiljivi s prepričevanjem ljudi, da imajo samo oni prav in jih s tem odvračali od cepljenja, bi bilo mnogo manj mrtvih.

  • rd2dmk2 20:19 31.avgust 2021.

    hm .. največji proticepilec pa je preživel kovid in še vedno živi in širi vero proti cepljenju.. no ugante kdo ?