Svet
1058 ogledov

Zagozden na zunanji strani vlaka pri 160 km/h

Hitri vlak je bil na poti iz Pekinga v pristaniško mesto Qingdao. Žurnal24 main
Moški je kar 25 kilometrov prepotoval na ta način.

Nek moški je prepotoval 25 kilometrov zagozden na zunanji strani nemškega hitrega vlaka ICE. Kot poroča nemška tiskovna agencija dpa, je 59-letnik, namenjen iz Bielefelda v Hannover, vožnjo preživel.

Kot je danes sporočila policija v Hannovru, se je 59-letnik po nesreči zagozdil v prostoru med dvema vagonoma, z nogami pa se je opiral na majhno stopnico. "Da je še živ, se ima zahvaliti zaposlenim na železnici, ki so ga opazili, ko je vlak zapuščal Bielefeld in o tem obvestili osebje vlaka," je dejal tiskovni predstavnik policije.

Glede na podatke komisije za vpis otrok v Vrtec Trebnje bodo 1. septembra spreje Vrtec v Celju Slovenija Ukleščenega otroka so morali z igral reševati gasilci

Ko je osebje prejelo obvestilo, je vlak vozil 160 kilometrov na uro. Po obvestilu so hitrost znižali, vlak pa je ustavil po 25 kilometrih v kraju Löhne. Tam so moškemu pomagali, da je prišel v notranjost vlaka, s katerim se je odpeljal do Hannovra.

Na cilju so ga pričakali policisti, ki jim je pojasnil, da je v Bielefeldu dal prtljago na vlak, nato pa vlak za kratek čas zapustil. Ko je na njegovo presenečenje vlak speljal, je skočil nanj, a se je zagozdil v prostoru med vagonoma.

V morju Vizita za živali Zgodil se je redek in čuden incident

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.