Svet
23 ogledov

Zahteve po oralnem seksu ni bilo

meja prehod bobo Žurnal24 main
Hrvaška carinska uprava je sporočila, da nihče od njihovih uslužbencev od Slovakinj, ki so vstopale v državo, ni zahteval oralnega seksa.

Slovaški mediji so namreč poročali, da je na mejnem prehodu Plovanija neki carinik od Slovakinje v zameno za prestop državne meje zahteval oralni seks. Hrvaška carinska uprava je dogodek podrobno preučila. Preiskava je pokazala, da njihovi zaposleni niso bili vpleteni v incident. Ne le to, zgodba slovaških medijev naj ne bi bila točna, poročajo hrvaški mediji.

Agencija TASR je poročala, da so cariniki avtomobil s štirimi slovaškimi turisti preiskali, ker so sumili, da skrivajo drogo. Fanta naj bi odpeljali v sobo za preiskavo, kjer sta se morala sleči do golega. Eden od carinikov naj bi jim dejal, da bodo izpuščeni, če ga bo ena od deklet oralno zadovoljila.

Komentarjev 1
  • Bitter Swiftysweet 17:27 21.julij 2011.

    Ivan Kramberger ali Ivek sem jaz..Ivek si ti..Iveki smo mi vsi ! PRAVICA DO RESNICE DANES(resnica o komunisticnih zlocinih napram "Slovenskemu" in Hrvaskemu narodu dan danes) !!! KAJ IMATA KRAMBERGER IN VUKOVAR SKUPNEGA...zakaj situacija kot je v JUGO "SLOVENSKI" DRZAVI..KDO ...prikaži več SO "SLOVENSKI" IN HRVASKI POLITIKI... http://ivankrambergerdanes.blogspot.com/ or http://ivankramberger.wordpress.com/ ce povezava ne deluje, vnesite v GOOGLE tekst "Ivan Kramberger ali..Ivek sem jaz..Ivek si ti..Iveki smo mi vsi". Nazaj na barikade !! Naj Ivekov duh zivi naprej v vseh nas !! SMRT KOMUNIZMU; SVOBODA NARODU !!!