Svet
96162 ogledov

Žalostno slovo mladega motorista. Vračal se je s pogreba prijatelja.

Umrli motorist na Hrvaškem
Življenje je izgubil komaj 29-letni motorist. Policisti objavili podrobnosti.

Na Hrvaškem odmeva včerajšnji tragični dogodek, ko se je nekdanji fant spravil nad svoje nekdanje dekle in 20-letnico umoril. Medtem pa hrvaški portali poročajo o še enem tragičnem dogodku, prometni nesreči 29-letnega motorista Matija Ć.. 

Kot je danes objavila tamkajšnja policija, je do nesreče prišlo včeraj nekaj minut pred peto popoldne. Mladenič je vozil svoj motor znamke yamaha med krajema Zdenčac in Palešnik. Uporabljal je varnostno čelado. 

Na poti je prehitel traktor, na katerega je bila pripeta prikolica. Vozil ga je 38-letni voznik. Motorist je ob prehitevanju trčil v sprednji del osebnega avtomobila, ki ga je v tem trenutku iz nasprotne smeri peljal 49-letni voznik. Po trčenju je motorist padel in na mestu nesreče umrl. 

Poškodovani so bili tudi vsi trije potniki osebnega avtomobila. Voznika so preizkusili z alkotestom, ki je pokazal, da voznik ni vozil opit. 

Kot poroča Moj portal, je bil umrli motorist voznik z bogatimi izkušnjami, prevozil naj bi vso Evropo. Zposlen je bil v družinskem podjetju, ki se ukvarja s predelavo sadja. Na svoji usodni poti se je vračal s pogreba prijatelja, ki je ravno tako umrl v motoristični nesreči. Umrl je le kaka dva kilometra od svojega doma. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 4
  • Tatjana Ha 20:58 25.maj 2022.

    R.I.P.

  • tlacan 18:52 22.maj 2022.

    Saj je žalostno, da je svojo napako plačal z življenjem in zraven še poškodoval tri v osebnem avtu. Kot razumem: je prehiteval traktor s prikolico in "šel v škarje" - usodna napaka.

  • klemenmo 17:24 22.maj 2022.

    če prav razumem je tip naredim samomor?