Svet
13 ogledov

Zaman čaka na zaročni prstan

Nadira Ramli Reševalni pas/Twitter
Nadira Ramli, dolgoletna spremljevalka kopilota izginulega malezijskega letala Fariqa Abdula Hamida, skupaj z njegovo družino čaka informacije o dejanski usodi letala.

"Bilo je le vprašanje časa, kdaj se bosta poročila. Policijska preiskava teorije o samomoru razburja družino. Zakaj bi to storil? Imel je dobro življenje, imel je Nadiro," je za Reuters dejal sorodnik kopilota na letalu, ki je neznano kam izginilo pred desetimi dnevi z 239 ljudmi na krovu.

Tuji mediji so se razpisali o podrobnostih  zasebnega življenja tako pilota kot kopilota. Pred dnevi so se pojavile informacije, da se je Fariq v pilotski kabini rad družil s postavnimi potnicami.

Zadnji podatki kažejo na drugačno sliko: s 26-letno Nadiro sta bila par že devet let, spoznala sta se med šolanjem – tudi ona je namreč pilotka. Prav letos naj bi jo zaprosil za roko. "Nadira je pozitivna glede razpleta, svoji družini je naročila, naj ne poslušajo poročil. Kljub temu, kar se je zgodilo, še vedno upa," je dejal neki drugi sorodnik, piše Daily Mail.

"Čutim njegovo prisotnost"

Tudi drugi svojci še niso izgubili upanja. Sarah Bajc je dekle Američana Philipa Wooda, ki je v Peking potoval po službeni poti. 

"Verjamem, da je še vedno živ. Čutim njegovo prisotnost, menim, da ni mrtev. Upam, da se bo vrnil, in to tudi načrtujem – tega ne morem nadzorovati," je povedala Sarah za BBC.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.