Svet
136283 ogledov

Zaradi cepljenja se ji je življenje postavilo na glavo

Cepljenje v ZDA Profimedia
29-letnica najbrž ni pomislila na takšne posledice svoje odločitve.

Italijanska bolničarka Claudia Alivernin, ki je v nedeljo kot prva Italijanka prejela cepivo proti covidu-19, je bila deležna groženj s smrtjo ter žalitev, zaradi česar je ukinila svoje profile na družbenih omrežjih. 29-letna Aliverninijeva je javno zagovarjala kar najbolj množično cepljenje, zaradi česar so ji grozili nasprotniki cepljenja.

"Zdaj bomo videli, kdaj boš umrla," se je po poročanju avstrijske tiskovne agencije APA, ki povzema pisanje italijanskega časnika Il Messaggero, glasila ena od številni anonimnih groženj. Poleg tega so se na Facebooku pojavili lažni profili z imenom in fotografijami 29-letne bolničarke iz rimske bolnišnice Lazzaro Spallanzani.

Aliverninjeva je svoje cepljenje opredelila kot "dejanje ljubezni" do svojih bolnikov in soljudi. Poleg nje so v omenjeni rimski bolnišnici cepili še štiri zdravstvene delavce.

Cepljenje UKC Ljubljana COVID-19 V SLO Zdravje Osebni zdravniki dobili navodila, kdaj cepiti ostale Cepljenje UKC Ljubljana Covid-19 Slovenija V Italiji dovolili uporabo 6. odmerka, kaj pa pri nas?

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 19
  • botile 04:57 31.december 2020.

    www︎.︎FideLizy︆.︆net - oddličen projekt za odrrasle, ki želikko najti parrtnerja za seks

  • Miran Kušar 08:17 30.december 2020.

    Če se človek na socialnih omrežjih javno izspostavlja bi pa že moral vedet da je lahko deležen tudi raznih groženj in žalitev. Če je pa bila zato šokirana pol pa živi v iluzijah idealnega sveta.

  • Avatar Sreten Lukić
    lluckyss 05:40 30.december 2020.

    Problem je v tem , da državljani nimamo nikogar, ki bi mu lahko zaupali...ne politika, ne predstavnika zdravstva...Vse je spolitizirano in v službi kapitala...