Svet
1667 ogledov

Zaradi pokojnine štiri mesece prikrivali smrt matere

Krsta iStockphoto
Na sled jim je najprej prišel sosed.

Šesterica bratov in sester v Indiji je imela doma kar štiri mesece truplo svoje 70-letne matere. Njene smrti niso želeli prijaviti, ker so še naprej želeli uživati njeno pokojnino. Policija jim je prišla na sled, ko jih je obvestil sosed umrle. 

Otroci so policiji zatrdili, da mati doma leži v komi. Dilemo je hitro rešil zdravnik, ki je potrdil, da je ženska mrtva. Ugotovil je, da je umrla že januarja. Prav tako ni bilo dvoma, da so to vedeli tudi otroci, saj so pokojnico balzamirali s posebnimi kemičnimi sredstvi. 

Policisti so prepričani, da je šlo za klasično prevaro, s katero so otroci želeli priti do pokojnine umrle v višini 16.000 evrov oziroma okrog 200 evrov. To je umrla pred desetletjem začela prejemati po pokojnem možu. Dokaz naj bi bilo črnilo na palcu pokojnice, saj v Indiji še vedno velja pravilo, da nepismeni svojo identiteto lahko dokažejo s prstnim odtisom.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
  • Lovebites 18:55 24.maj 2018.

    My ass 200€.Mogoce v enem letu.Indija,sama ciganija,pa tudi ce ima 15 pokojnih mozev.. 200€ je za njih kot da si milijonar.

Sorodne novice