Svet
4467 ogledov

ZDA ostro nazaj. To sledi.

Ukrajina Buča Epa
Naslednji korak je napovedal član Bidnove administracije.

ZDA bodo jutri uradno napovedale nov paket ukrepov zoper Rusijo, ki bo usklajen z državami članicami G7 in z Evropsko unijo, je za CNN povedal član Bidnove administracije. Nov paket, je dodal, bo pomenil "velike stroške za Rusijo in jo pahnil še dlje v ekonomsko, finančno in tehnološko izolacijo". 

Z novim paketom bodo prepovedana nova vlaganja v Rusijo, ukrepi pa bodo usmerjeni tudi zoper člane ruske vlade in njihove družine. 

"Ukrepi bodo degradirali ključne instrumente ruske državne moči in prinesli takojšnjo akutno ekonomsko škodo Rusiji. Usmerjeni bodo zoper rusko kleptokracijo, ki financira in podpira Putinovo vojno," je izpostavil vir in dodal, da bodo ukrepi usklajeni z drugimi zavezniki in partnerji ter da gre za demonstracijo odločnosti zahoda in enotnost pri povzročanju stroškov Rusiji zaradi njenega vojašega posredovanja v Ukrajini brez presedana. 

Buča, Ukrajina Svet Ukrajina: ''Uboji v Buči so le vrh ledene gore''

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 36
  • QSprm 21:35 05.april 2022.

    Posredovanje brez presedana. Kaj so bila pa vsa dozdajsna posredovanja? Napad na irak, libijo in beograjska saga bombardiranja so OK in hvalevredna. Sankcije so na koncu predvsem sankcije proti lastnemu ljudstvu, ki te bebave umotvore zlaganih oligarhij zahoda dejansko placuje.

  • 5fe65aabf7f15bf520c5139c81a82b8f81214b83 21:22 05.april 2022.

    Se pravi da bomo za mokre sanje se malo globlje segnili v zep in Janezek bo napisal se kaksen tvit... 😩

  • h4ck3r 21:15 05.april 2022.

    Indijci in Kitajci, bodo pa nudili podporo z nasprotne strani. Kak se jenkijem tresejo hlače ob morebitni izgubi njihovega petrodolarja. :D